Böjt? Coca Cola Zerot lehetne-e inni a böjt alatt?
Böjt alatt elméletileg nem lehet kalóriatartalmú italokat sem fogyasztani és ugye nyilván nem eszünk böjt alatt, de én megnéztem és se zsír, se fehérje, se szénhidrát nincs benne, de kalória igen. Akkor most? Ezt ihatom vagy így nem?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Az a baj vele, hogy, mivel édes és savas az emésztésed egy bizonyos szintig beindul és hamarabb éhes leszel.
Én citromos vizet, fekete kávét, teát ajánlok a böjt alatt. Nekem pl. a fekete kávé elnyomja az éhséget.
4 Attól függ mit tartunk vészesnek. Aggódni nem kell csak ha sportol valamit (erősport) akkor ne csodálkozzon ha "vészesen"(költői túlzás) csökken az ereje egy "hosszabb"(szubjektív) időszakos böjt alatt.
6. Rosszul tudod. Konkrétan ha hosszú órákig (és hosszú ideig) nem eszel fehérjét akkor a fehérjeszintézis nem fog beállni a szervezetedben azaz az izmaid nem fognak "üzemanyagot" kapni. Sokkal kevesebb lesz az az idő amikor a testedben bekövetkezik a fehérjeszintézis mint amikor nem. Ha ehhez még hozzá jön az is hogy a fehérjebevitel se elég akkor még jobban összefogsz esni.
Lényegében ha valamilyen perverz ok miatt így akarsz fogyni akkor hajrá mindent bele. De ha nem akarod feleslegesen sz*patni magad akkor inkább állj át egy szimpla kalória deficites étrendre.
7. Hogy szabadul meg a méreganyagoktól böjt alatt a szervezet? Nem szarkasztikus a kérdésem. Ha igaz amit írsz és ezt olvasod linkelj már egy kutatást ami alátámasztja ezt mert elolvasnám szívesen.
Olyat olvastam én is hogy cukorbetegeknek jó lehet de még erről se olvastam kutatás által alátámasztott bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!