Ha nem ennék semmit csak folyadékot vinnék be a szervezetembe, akkor milyen hamar fogynék 20 kilót?
Kb 2-3 hét, de sok mindentől függ. Pl ha rendes temetést akarsz akkor nem olyan látványos a fogyás, de ha hamvasztás a súlyod jelentősen csökken majd.
Meg amúgy ha csak kb 1 hétig csinálnád ezt a "diétát" akkor ha pl le is menne esetleg 5-10kiló, utána lehet vissza menne 10-15kiló is. Olyan diétát kell nézni ami kb örökre alkalmazható, mellette pedig mozogni, sportolni.
Joe Cross 30 kilót fogyott (140-ről) 50 nap alatt. A módszeréről olvashatsz vagy megnézheted a filmjét.
Én kétszer próbáltam léböjtölni, 1 napot se tudtam végigcsinálni, mert nagyon rosszul lettem. Nem biztos, hogy bárki képes arra, amit ő megcsinált.
A léböjttel pont a böjt lényegét cseszed el. Nem tud ketontesteket előállítani a szervezet.
Egyébként a böjt világrekordja 380 nap. 200 kg felett volt a csávó, és 80-90kgra fogyott le.
Dehogy ajulsz el.
Egyébként simán lemegy.
De ne egyfolytában lebojtolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!