Mit lehet tenni, ha anyám elviselhetetlen amióta nyugdíjas lett?
.i lenne, ha feladatokkal latnatok el es nem hobbit eroltenetek. Nekem ugy tunik azon kivul amit az elso irt, o valami nagyon tevekeny a munkajanak elo no lehetett legalabbis a nyugdij elottig. Es most csalodott, hogy bar igertek visszaveszik nem vettek vissza. Ezt meg kell emesztenie.
Nem tudom milyen munkaja, munkakore volt, de valami olyasmi fwladatokat sozhatnatok ra. Megkerni ugrojon be akormanyhivatalba es kerdezze meg...hogyan kell elintezni. Ha ez a vasarlasosdi a maniaja, akkor nezzen korbe hol legolcsobb a marhanyelv es abbol kerj valami extra kajat. Olyanok fozesere kerjetek, ami ha tobbet keszit lefagyaszthato.
Ha eddig nem kirandult, akkor nem fog hoppsz csak ugy elmenni.
Nyugi, bele fog jonni. Latnad egyik rokonom, most mar betablazza minden napjat, o sose szabad es mar masok ak is szervezi az eletet. Na az is neha elviselhetetlen. De o is cwltalan rohangalassal kezdte es otthoni rendezgetessel.
1 - Lehet, de erre nem fogjuk tudni rávenni.
2 - Senkinek nincsen gyereke a családban és előreláthatóan nem is lesz. Nem ez lenne a normális megoldás egyébként sem.
3 - Én már ott tartok, hogy nem akarok neki mondani így semmit, inkább hozzá sem szólok és akkor legalább nincsen veszekedés. Semmire nem lehet megkérni sem nemhogy feladatokat adni neki vagy valami új dologra rávenni, mert mindenen kiakad, hisztizik, megsértődik, duzzog. Mikor dolgozott sem volt sokkal tevékenyebb, de akkor legalább elvégezte a rá eső házimunkát, lehetett vele kommunikálni és ugye dolgozott. Én elhiszem, hogy rossz ez így neki, hiányzik a munkája stb., de semmit nem is hajlandó tenni ellene. Dolgozni is elmehetne akár ugyanúgy a szakmájában csak egy másik munkahelyre, de semmit nem akar. Ja és nem csak azóta ilyen, hogy megtudta nem fogják visszavenni, hanem már előtte is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!