Mit lehet tenni, ha anyám elviselhetetlen amióta nyugdíjas lett?
Nehez okosat mondani. Nem talalja a helyet. Lehet ugy erzi hogy rosszul dontott. Viszont egyedul ő tudja kitalalni mihez kezd. Abban tudjatok tamogatni hogy ha eszebe jut valami, biztatjatok stb, barmi is legyen az. Es nagyon sok turelem kell hozza. Fozni szeret, regen voltak ilyen kiscsoportos fozos esemenyek, nem tudom a virus miatt mennyire vannak még ilyenek, de lehetne keresni. Hatha..kezdetnek. lenyegeben ujra ki kell talalnia magat, az eletet.
Az unoka dolog meg baromsag. Nehogymar a kerdezo legyen a hibas. Az unoka szep resze tud lenni az eletenek, de semmikepp nem a meghatarozoja. Nem egy potlek. Azt viszont nem ertem hogy honnan tudja mindenki ennyire pontosan hogy mit csinal, hiszen gondolom a ferje is dolgozik, a kerdezo is felnott.
12 - 22 éves vagyok, tanulok és még otthon élek. Mivel jó ideje online oktatás volt, illetve most nyár van én is itthon voltam, vagyok vele és látom. Munka után, hétvégén a testvéremnek és apukámnak is van alkalma megtapasztalni, hogy mit csinál, hogyan viselkedik. Vidéken lakunk amúgy, itt nincsenek szervezett programok egyáltalán és soha nem is voltak, de utazni (még a szomszéd városba sem) nem hajlandó sehova.
13 - Nem mondta senki, hogy kötelező lenne, csak válaszoltam az egyik hozzászólásra.
Demenciás lett, amiért nem vették vissza?
Nekem úgy tűnik a leírásból, hogy ez demencia.
Tavasszal is írtál ki erről kérdést? Bocsi, de a lenti kapcsolódóknál ajánlja és elég hasonló a sztori. Én írtam fentebb, hogy az én anyám is ilyen. A másik kérdésbe belenézve is, dettó. A napi dolgokat is egyre inkább elhagyja, már semmi értelmeset se csinál meg szinte, csak amennyire nagyon muszáj. Nem koszos, nem igénytelen, de magához képest, hát tényleg lomos, mindent csak halasztgat, semmit se csinál meg normálisan... Teljesen kiesik a normális rutinból. Nagyon gáz. De az enyém nagyon arrogáns és okoskodó, mondani se lehet neki.
Nincs valami klub vagy valami hobbi, amit mindig el akart kezdeni? Arra rá lehetne beszélni? Férjem anyja tornázni kezdett járni, meg beszállt valami kirándulgatós csoportba, meg ilyen olvasó körbe... tök jól el van. Fontos lenne társaságban tartani, mert főleg, ha egyre inkább semmi sem történik körülötte, teljesen rátok fog szállni.. Az enyém is ezt csinálja...
Szerencsére én már nem lakok otthon réges rég, de nem is nagyon szeretek menni hozzájuk, mert szörnyű. Szinte semmit se csinál, lusta, csak kötekszik, azt nézi kivel mit csináltasson meg, hisztizik, hogy "senki nem csinál semmit" csak ő, holott pont nem és olyanok miatt veszekszik, amit simán meg tudna csinálni és más dolga sincs, de neeeem, ő csak kitalál minden szart és elvárja, hogy mások csinálják, amelyikőnkkel ugat, az TÉNYLEG alig ér rá, vagy mikor végre nem dolgozik stb. akkor rohadtul nem az ő hülyeségével akar foglalkozni, amit eleve anyám talál ki és rá is ér és nem is nehéz...
Egy időben azért hisztizett, mert KÉT HETENTE vasárnap csirke combot kellett neki rántani és hogy neki paníroznia kell, jaj. A köztes időben nem is főzött! Ennyire nem bírja már magát összeszedni...
Egy időben azért hisztizett, mert KÉT HETENTE vasárnap csirke combot kellett neki rántani és hogy neki paníroznia kell, jaj. A köztes időben nem is főzött!
Hat ne is haragudj de ha nincs kedve rantson az aki rantott combot enne. Hiaba nem főz egyszeruen ennyihez sincs kedve, de ugy latszik a a kedves csaladnak sem, hiszen akkor rantananak maguknak. Az evtizedek alatt hanyszor kedveskedett a csalad azzal hogy neki fozott valaki? Miert csak neki kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!