Milyen esetben várnátok el nyugdíjasként az elköltözött gyereketektől, hogy ő állja a ti rezsiteket?
A kérdés nem kamu, hiába van olyan szaga a kérdésnek. Elköltöztem nárcisztikus szülőtől és egy idő után közölte, hogy nem fogja fizetni a számlákat. Van egy testvérem, aki még 18 év alatti és ezzel a szülővel él.
Így is hazaadok a kevés fizetésemből kb 10 ezret.
Soha.
Ha annyira rá lennék szorulva (amit elképzelhetetlennek tartok), akkor köszönettel elfogadnám. De semmiképpen se várnám el.
Ha nagyon súlyos beteg lenne, ténylegesen munkaképtelen, és a segítségem nélkül kilakoltatás várna rá.
Amúgy nem, egy fillért se, oldja meg.
#4: szerintem megutál szépen és nem akar hozzám költözni. És én is albérletben vagyok.
Azt kell hallgatnia, amit a szülőnk mond neki rólam. Nagy eséllyel igaznak is fogja gondolni. És ha valóban nárcisztikus, akkor én vagyok a feketebárány, testvérem meg az aranygyerek. És így, ketten állhatnak egymás mellett, ellenem.
Ne adj egy fillért se, azt a havi 10k, tedd el megtakarításnak vagy a tesódnak mire nagykorú lesz.
Anyádat meg nyomd fel a gyámügynél, hogy veszélyezteti a tesód!
Kérdés, mennyi idös a testvéred - mert a 18 alatt lehet 6 is, meg 17 is, és ez nagyon nem mindegy.
Ettöl függetlenül semmit nem adnék, sem a rezsiköltségeket, sem a 10 ezer Ft-ot.
A testvéred meg idövel ugyanúgy észreveszi, hogy milyen az illetö, ahogy te is rájöttél.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!