Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen esetben várnátok el...

Milyen esetben várnátok el nyugdíjasként az elköltözött gyereketektől, hogy ő állja a ti rezsiteket?

Figyelt kérdés

A kérdés nem kamu, hiába van olyan szaga a kérdésnek. Elköltöztem nárcisztikus szülőtől és egy idő után közölte, hogy nem fogja fizetni a számlákat. Van egy testvérem, aki még 18 év alatti és ezzel a szülővel él.

Így is hazaadok a kevés fizetésemből kb 10 ezret.

2021. júl. 25. 17:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%
20-as: ha az anyuka 40 éves kora körül szült és korábban ment nyugdíjba - akár egészségügyi okból is lehet - vagy korkedvezményes - ha 16 évesen kezdett dolgozni, akkor 56 évesen más jogosult erre is - , akkor miért ne lehetne?????
2021. júl. 27. 08:21
 22/25 anonim ***** válasza:
18%

Más nők már 40 évesen nagymamák! 20 évesen szült, a gyerekének is 20 évesen lett gyereke és még N nyugdíjas. Aki kesore halasztja a gyerek szülést az ne csodálkozzon azon hogy ha nagyobbak nézik holott az anyja. Nem igazán egészséges a 35 utáni szülés nőknél.

#21!

2021. júl. 27. 08:47
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező megírta, hogy az apa a rokkantnyugdíjas, az anya már nem él.

Miért ad/ná/tok tanácsot, ha nem ismeritek az előzményeket?

2021. júl. 27. 09:40
 24/25 anonim ***** válasza:
69%
ha rendesen neveltem, áldoztam rá, akkor esetleg igen. De lehet, inkább fizikai segítséget kérnék, pl.bevásárlás. Igazából ez lenne a hagyományos, csak nyugdíjrendszer miatt megszűnt ez a faja kötöttség.
2021. okt. 9. 09:22
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha semmijen formában nem várnák el a gyerekemtől semmít.Bármi más utat választanék!
2021. dec. 16. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!