Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen elviselhetetlen...

Miért ilyen elviselhetetlen az anyám?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, jelenleg még otthon élek. De nemsokára albérletbe tervezek költözni.

Ami otthon megy az már nagyon sok nekem. Anyukám, én és nagypapám élünk együtt. Én dolgzozok, csak hétvégente nem. Anyukám nem dolgozik, otthon ápolja nagypapát.

Ha haza megyek a munkából, van amikor útközbe bemegyek a boltba bevásárolni és még otthon főzni valamit. Anyámnak csak az a dolga hogy elássa a nagypapát, semmi más. 2 főre ebéd is van nekik mindig rendelve. Hétvégente ügye anyukám főz. De állandóan a szememre van hányva hogy én nem segítek semmiben sem. Közben dolgozok, ha haza érek egy kicsit pihenek, főzök ha úgy van. Mindenki után elmosogatok, felseprek, felmosok a konyhában.

A fizetésem felét is megkapja. Szinte semmit sem kell anyámnak csinálni, erre minden hétvégen megkapom hogy lusta féreg vagyok, olyan vagy mint az apád. Csak azért mert hétvégente telefonozni merek. Én ezt már idegileg nem bírom.

2022. márc. 13. 18:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
96%

Ne foglalkozz a rosszindulatú kommentekkel! Jó ember vagy! Így is sokat segítesz anyukádnak! Hiszen, nem csavarogsz, dolgozol, minden nap otthon vagy, segítesz a házi munkában is!

Anyukád nem rád haragszik, hanem a helyzetre!

Őt is meg lehet érteni, mert nagyon nehéz egy ápolásra szoruló, demens időssel!

Dehát, mint írtad, ő vállalta! Ennek ellenére nincs okod a bűntudatra, mert bőven kiveszed a részed az egészből!

Sajnos, szomorú kimondani, de ilyenkor már nincs értelme az életnek... Az lenne nektek a legjobb, ha a papa elmenne.

2022. márc. 14. 12:35
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

"de nem, mert akkor tata nyugdíjja oda fog menni."

NNNNa, hát akkor ennyike.

A szarul keresőknél a fő motiváció.

(Sokszor meg az még, hogy megmaradjon az idős ember ingatlana. De ezért ne csináljon mártírt magából senki, mert a saját döntése.)

2022. márc. 14. 12:42
 33/43 anonim ***** válasza:
52%
Fasz vagyok úgysem ért senki.
2022. márc. 14. 13:28
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
Akkor húzz el onnan és tartsd el magad. Gondolom azért nagyapád öröksége kéne ahhoz nem vagy fiatal
2022. márc. 14. 13:30
 35/43 anonim ***** válasza:
32%
34-es, a nagypapa öröksége (ha van egyáltalán), az az anyukáé lesz, nem a lányé.
2022. márc. 14. 14:37
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ajátollk ek a házat, a fele a tied. Anyád baszd albuma, öregapád elfekvőbe
2022. márc. 14. 15:06
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Persze basszátok ki mint egy kis fontos csomagot az öregapátokat. Háláljátok meg, hogy felnevelt. Így
2022. márc. 14. 15:14
 38/43 anonim ***** válasza:
34 okosak jár neked?
2022. márc. 14. 15:15
 39/43 anonim ***** válasza:
Normál is választ írtam. Erre:bunkó vagyok.
2022. márc. 14. 15:18
 40/43 anonim ***** válasza:
50%

#37, Háláljátok meg, hogy felnevelt. Így

Áruld már el, kinek kellett volna felnevelnie? Az utcának? Az államnak? A szomszédnak?

2022. márc. 14. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!