Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elviselhetetlen hogyan...

Anyám elviselhetetlen hogyan ne legyek az én is?

Figyelt kérdés

9 éve nem lakom együtt a családommal, ennek oka hogy anyám irányításmániás, zsörtölődő, irigy és veszekedés függő.

A napokban olvastam, hogy ez nárcisztikus viselkedésre utal.

Mit tegyek hogy ez ne jöjjön ki rajtam is és hogy kezeljem anyámat amikor átjön látogatóba a családomhoz?

2020. ápr. 22. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 22. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Hiszen már tudod, hogy mi a rossz neked! Ezt ne okozd Te a gyerekednek.

Ha átmegy hozzátok, szépen közöld vele, hogy Neked (Nektek) így a jó és ez eztán is így lesz.

2020. ápr. 22. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, ugyanígy vagyok. Anyám és nagymamám is narcisztikusak, nagyon durván.

Mond meg neki ha nem tud viselkedni akkor ne menjen hozzátok. Keménynek kell sajnos velük lenni.

Én nagyon nyugodt típus vagyok alapvetően, de ők rendkívül feltudnak idegesíteni. Sajnos ez ellen nem tudunk mit tenni, az évek során ők érték el hogy így reagáljon az ember.

Csak a határozottsággal lehet elérni valamit, azzal is csak ideig óráig. Hozzánk nem jön semelyik. Én megyek időnként hozzájuk, de csak a hülye lelkiismeretem miatt. Senki előtt nem tudnak viselkedni.

2020. ápr. 24. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!