Mitévő legyek ez már elviselhetetlen?!
Szerintem vissza kellene magad "integrálni a társadalomba" (nem tudok jobb kifejezést rá).
Pl.: nem magántanulóként iskolába járni. Mert bár sok a hülye (minden szinten; munkehelyen is), de a nagy számok törvénye alapján nagyobb az esélyed rendes emberekkel is találkozni (mert azok is vannak!)
Ismerkedni, ismerkedni (nem chat.hu-n, hanem élőben), mert csak akkor van esélyed normális emberekkel is találkozni, akik lendíthetnének rajtad.
Bár nekem innen gyakoriról is van már 5 éves barátságom. :)
Teljesen átérzem amit írtál, főleg az utolsó kommentben a utcán leszólítás-leszünk barátok dolgot. Én is próbáltam chat.hu-n és tényleg csak melegek vannak :D
Ha szeretnéd, hogy írjak magamról vagy van kedved csak úgy beszélgetni, akkor írj! :)
20/f
Beszűkültél, kezdesz szocfóbos lenni. Egyébként észrevettem, hogy a jó emberek egyre jobban szorulnak ki a társadalomból, és ők kattannak meg, nekik lesznek ebben a világban mentális problémáik. A köcsögök túlélik.
Szocfóbia ellen nincs más, csak ha erőlteted a baráti kapcsolatokat. Addig menj, amig olyan embereket nem találsz, akikkel jól kijösz. Nem mindenki fog elfogadni, de azokat hanyagolni kell. Lehet nem jó barátaid voltak eddig, te is személyiségváltozáson mész át.
azért nem árt, ha megvizsgálod magad is, hogy nem lettél-e te is furcsa, vagy akartos, nem verted-e ki valamivel az embereknél a biztosítékot, és nem kell-e esetleg neked is valamin változtatnod.
De inkább azt tanácsolnám, hogy keress magadhoz illő embereket, légy nyitott, és előbb vagy utóbb elkezdenek majd jönni az emberek. neked kell kilépni, a szobádba nem fognak ömleni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!