Elküldenétek öregotthonba a szüleiteket?
70: OK.
Ez a saját agyrémed. De ne akard már másra rákényszeríteni!
A férjed jól keres, és el tud tartani téged + a gyerekeket egy fizetésből...????
"Senkit sem dobok el, ha a férjem kapna agyvérzést és ápolni kellene, őt sem bíznám idegenekre."
Oké, ezt minden ilyen kérdésnél leírja 2-3 ember, de azt nem válaszolta meg még soha egyik sem, hogy átlagember - értsd nem home officeban dolgozó milliomos IT-senior - miből és hogyan fog megélni, illetve eltartani a családját, amíg a szüleit ápolja és mi lesz vele azután, ha már nincsenek, csak senki nem veszi fel 50+-osként dolgozni, pláne, ha előtte évekig otthon volt.
Ezért mondjuk, hogy teljesen felesleges úgy beállitani, mintha az otthon a szülő eldobását jelentené. Ez szimplán egy kényszermegoldás, ha az emberben milliomos.
Azt meg egyenesen abszurd ididekeverni, hogy anyuka otthon volt a gyerekkel, és nem tette otthonba, még jóhogy, hát ő akarta a gyereket :D
72: és miből gondolod, hogy másoknál is ez a helyzet...??????
Ex cathedra kijelentesz dolgokat, anélkül hogy ismernéd mások körülményeit. Szerinted egy és egyetlen megoldás a jó, minden más gonosz, ignoráns, eldobás.....
Szállj magadba!
""Nem a luxus magán otthonokra kell gondolni, ahol több millió a belépő."
Én majd magamnak fogok róla időben gondoskodni, és venni egy apartmant egy nyugdíjasotthonban, a lakásom eladásával."
Ez tök korrekt.
Ebben amúgy az élethosszig ápolás (már ha szükség van rá) is benne szokott lenni?
"#48, én még azt (is) beleszámolnám, amikor a demenst 24 órában gondozó háziápoló benyújtja a havi 450 ezres számlát. (3 évvel ezelőtti ár..)"
Így van, barátnőm anyja 4 éve halt meg, őt 360-ért ápolta egy bentlakásos házi ápoló úgy, hogy teljes ellátást is kapott. 4 évig tartott, a néninek volt félretéve 20 millája, az rá is ment erre.
"Ápolót ekresni mellé nem jobb?"
De.
Havi 450 nettó, mint már írták itt.
(Tudom, itt a gyk-n ez az összeg mindenkinek p...cs, itt mindenki zsebből kivágja ugyebár...)
#76, Ebben amúgy az élethosszig ápolás (már ha szükség van rá) is benne szokott lenni?
Általában igen, átteszik egy betegszobába; ha kell, kórházba viszik.
De el kell előtte alaposan olvasni a szerződést.
(Most írtam alá egy ilyesmi szerződét - nem sajátot, hanem, mint gondnok -, még arról is nyilatkozni kellett, hogy mi történjen majdan a holttesttel..)
Oké, ezt minden ilyen kérdésnél leírja 2-3 ember, de azt nem válaszolta meg még soha egyik sem, hogy átlagember - értsd nem home officeban dolgozó milliomos IT-senior - miből és hogyan fog megélni
Senki nem mondta, hogy mindenki meg tudja oldani. De ti annak is beszóltok és kérdőre vonjátok, akinek ez nem jelent problémát, holott egyikü sem mondta, hogy bárki megoldhatná, ha akarná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!