Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elküldenétek öregotthonba a...

Elküldenétek öregotthonba a szüleiteket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy már csak az egyik él, mentálisan nincs a legjobban és nem szeret egyedül lenni. Mit tennétek?
2022. márc. 8. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
88%
Ja itt az ilyen nem számít. Mikor jön a valóság akkor lepődnék meg. Mikor a papa szegény kikeni szárral a három hónapos tapétàt stb.
2022. márc. 8. 21:49
 52/88 anonim ***** válasza:
86%
Vagy begyujtja a tüzhelyet, mert fázik és leégeti a lakást....
2022. márc. 8. 21:53
 53/88 anonim ***** válasza:
23%
Elképesztő, hogy mennyi rosszindulat árad itt az emberre, csakmert nem akarja otthonba dugni az idős családtagját. Az is döbbenetes, hogy itt sokan panelre asszociálnak, miközben nem egy, nem kettő, nem három ember él a saját házában, amiért kőkeményen megdolgozott és kötődik hozzá minden erejével. Tessék elmenni falura és ott megkérdezni az öregeket, mióta van birtokukban a ház és megválnának-e tőle, ha úgy adódna, hogy nem tudják ellátni a napi teendőiket a ház körül. Szerintem itt sokan azt sem tudják, hogy milyen egy otthon, hogyan bánnak ott az öregekkel, csak milyen jó, hogy le lehet passzolni a beteg családtagot, ugye... Én viszont elmondom, hogy semmi nem pótolja azt, amikor az illető a szerettei között, saját házában hagyja el ezt a világot, amiért egész életében kőkeményen megdolgozott és kötődött. Otthonba bedugni? Kösz nem. Láttam már haldokló nénit ilyen helyen. Bedrogozzák, elfüggönyözik, aztán cserélgetik alatta a pelenkát. Szerencsétlen hetekig vegetatív állapotban fetreng az ágyban, hogy ő ezt nem akarja/akarja-e, azzal senkit nem törődik, nem is tudja közölni, mert bedrogozzák, bekábítják fájdalomcsillapítókkal és nyugtatókkal.
2022. márc. 8. 21:56
 54/88 anonim ***** válasza:
90%
Fejbe vér a fakanállal éjszaka mert hol a felesége. Igaz meghalt szegény két éve de hát ő ezt nem érti. Hajnal kettőkor akarja megbeszélni mi volt kb húsz éve a disznóvágáson. De nyugi reggel dolgozni kell majd.
2022. márc. 8. 21:58
 55/88 anonim ***** válasza:
96%
Engem körbeköpködött az ismerősei előtt - telefon -, hogy hideg van, sötét van, nincs kaja. Egyik sem volt igaz. Éjjel az ágyamban matatott, nem tudtam visszaaludni, stb. Ezt azért nem lehet hosszútávon bírni.
2022. márc. 8. 22:01
 56/88 anonim ***** válasza:
95%
Oké és egy faluban te mit fogsz dolgozni? Miből veszel meg mindent ami kell?
2022. márc. 8. 22:06
 57/88 anonim ***** válasza:
95%

Az én anyám nem érdemli meg, hogy magamhoz vegyem és ápoljam, így ha eljön az idő, természetesen vagy megy idősek otthonába, vagy megoldja magának valahogy az életét, ha semmiképp nem akarna oda menni.

Egyébként még ha jó lenne a kapcsolatunk sem biztos, hogy arra vágynék, hogy beköltözzön hozzánk, meg ugye ennyi erővel jöjjön apám is, meg a férjem apja is, meg akkor már ugye a férjem anyja is, hisz úgy igazságos, nem? Csak nem tudom, hol férünk el, meg ki fogja gondozni őket, meg miből.

2022. márc. 8. 22:12
 58/88 anonim ***** válasza:
94%
El. Én is el fogok menni magamtól ha eljön az ideje. Senkitől nem várom el, hogy feladjon bármit miattam, így én sem tenném meg, az én világomba nem férne bele
2022. márc. 8. 23:29
 59/88 anonim ***** válasza:
94%

akkor mi van, ha már nem ismer meg senkit, nem tudja hol van, és bizony gondot okoz a WC..nem öltözik/vetkőzik, nem mosdik/fürdik, de a környezetéhez ragaszkodik. Nyolcvan éve él egy helyen, megszokta, minden újtól fél.

A fia vagyok, etetem, itatom, de nem ismer meg..nemhogy otthonba nem lehet elküldeni, de a telekről sem hajlandó kimenni..

Amúgy a létező legjobb anya..jól bánt velem, jó életet biztosított(az apám is)..

...fogalmam sincs mit is tegyek..nem felejtem el a jó lelkét, és hogy szeretett.

2022. márc. 8. 23:39
 60/88 anonim ***** válasza:
79%
Otthonba vinném. Egyértelmű. Nem merném egyedül hagyni.
2022. márc. 9. 02:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!