Elküldenétek öregotthonba a szüleiteket?
Az én anyám nem érdemli meg, hogy magamhoz vegyem és ápoljam, így ha eljön az idő, természetesen vagy megy idősek otthonába, vagy megoldja magának valahogy az életét, ha semmiképp nem akarna oda menni.
Egyébként még ha jó lenne a kapcsolatunk sem biztos, hogy arra vágynék, hogy beköltözzön hozzánk, meg ugye ennyi erővel jöjjön apám is, meg a férjem apja is, meg akkor már ugye a férjem anyja is, hisz úgy igazságos, nem? Csak nem tudom, hol férünk el, meg ki fogja gondozni őket, meg miből.
akkor mi van, ha már nem ismer meg senkit, nem tudja hol van, és bizony gondot okoz a WC..nem öltözik/vetkőzik, nem mosdik/fürdik, de a környezetéhez ragaszkodik. Nyolcvan éve él egy helyen, megszokta, minden újtól fél.
A fia vagyok, etetem, itatom, de nem ismer meg..nemhogy otthonba nem lehet elküldeni, de a telekről sem hajlandó kimenni..
Amúgy a létező legjobb anya..jól bánt velem, jó életet biztosított(az apám is)..
...fogalmam sincs mit is tegyek..nem felejtem el a jó lelkét, és hogy szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!