Az rendben van, hogy valaki meg tudja oldani a dolgot, tök szuper neki, nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy ha valami a szülők eldobásának tekinti, ha valaki nem teheti meg, hogy feladja a munkáját, ezért inkább otthonba adja az ápolásra szoruló szülőket.
2022. márc. 8. 19:52
32/88 anonim válasza:
Számtalan kérdés volt már ugyanerről a témáról.
Egy demens személyt nem lehet otthon ápolni! Mert saját magára is veszélyes, egy percig sem lehet egyedül hagyni. És mivel felborult a napirendje, éjszaka is járkál, esetleg meggyújtja a gázt, mittudomén.... A családra és önmagára is veszélyes.
2022. márc. 8. 19:54
33/88 anonim válasza:
#32, egyetértek. Megnézném, hogy egy demens beteg mellett ki tudna - akárcsak otthon is - hatékonyan dolgozni. Sőt, a boltba, postára, stb., sem lehet "csak úgy" elugrani.
2022. márc. 8. 19:58
34/88 anonim válasza:
30, igen, nekem ocpió. Most komolyan, ássam el magam, csak mert te nem tudod/akarod otthon ellátni őket, én meg megoldanám, akkor is, ha ennyi pénzt kapnék?
2022. márc. 8. 19:59
35/88 anonim válasza:
33, én tudok. de tudomásul veszem, hogy itt akkora tuskó parasztok vannak, akik szerint egy utolsó barom az, aki képes megoldani az otthoni ápolást. Örülök, hogy nem vagytok a rokonaim. (és tuti, hogy több demenssel volt dolgom 15 év gerontológia meg 8 év otthonápolás során, mint nektek, akik csak pofáztok)
2022. márc. 8. 20:01
36/88 anonim válasza:
"Az idősek otthona meg csak a korlátozott agyakban valami pokoli hely." Vagy azokéban, akik dolgoztak ott, és pontosan tudják hogy bánnak azokkal akiket nem látogat a családjuk.
2022. márc. 8. 20:02
37/88 anonim válasza:
35-ös
"33, én tudok. de tudomásul veszem, hogy itt akkora tuskó parasztok vannak, akik szerint egy utolsó barom az, aki képes megoldani az otthoni ápolást"
Picit mintha frusztrált lennél. ( Vagy szándékosan trollkodsz.)Senki sem írt olyant amin te háborogsz.
2022. márc. 8. 20:10
38/88 anonim válasza:
#36, és miből gondolod, hogy akik fentebb az otthonban való elhelyezés mellett lobbiztak, nem mennek látogatni?
2022. márc. 8. 20:12
39/88 anonim válasza:
34-es
"30, igen, nekem ocpió. Most komolyan, ássam el magam, csak mert te nem tudod/akarod otthon ellátni őket, én meg megoldanám, akkor is, ha ennyi pénzt kapnék?"
Írtam én ilyent?
De azt azért nehezen hiszem hogy havi 40 000 Ft-ból meg tudnál élni, de hajrá!
2022. márc. 8. 20:12
40/88 anonim válasza:
#35, Örülök, hogy nem vagytok a rokonaim. (és tuti, hogy több demenssel volt dolgom 15 év gerontológia meg 8 év otthonápolás során, mint nektek, akik csak pofáztok)
Én meg örülök, hogy a demens anyám mellé nem téged hívtalak - ilyen stílus mellett - ápolónak. Tapasztalat ide vagy oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!