Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szabad tartani a kapcsolatot...

Szabad tartani a kapcsolatot egy olyan szülõvel, aki azért tett ki otthonról, mert nõ vagyok és 24?

Figyelt kérdés

Rólam azt kell tudni, hogy van egy 27 éves bátyám, aki egèsz életében otthon lakott. Én Pestre jártam egyetemre, diplomát fogok szerezni, és a helyi iskolában kaptam àllást mint gyakornok. A tanárság nem fizet jól, a hosszú gyakorlat egy évig bérminimumot kapok.

A szüleim nem örültek annak, hogy hazajöttem, mert a bátyámnak akartak lakást csinálni a felsõ emeleten. Azt mondták, 24 évesen már pasival kéne laknom. Végül azt mondták, hogy maradhatok, de ha a tesómnak lesz barátnõje/mentasszonya, akkor ki kell költöznöm.

Bátyám idõközben eljegyezte a barátnõjét, a szüleim meg már utalgatnak rá, hogy illene kiköltöznöm.

A nõci valószínūleg nem arra vágyik, hogy anyóshoz menjen, de rosszul esik, hogy engem kvázi kitettek otthonról

2022. márc. 7. 19:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném azért, hogy egy tanári fizetésből mennyi szülőtartást ítélnek meg - feltéve hogy mind a szülők önhibán kívüli rászorultsága, mind az érdemesség megvolna. Itt az érdemesség onnantól, hogy kitúrják otthonról a tesó kedvéért, miközben nem tudja még önmagát eltartani, amúgy is bukta volna.

A kérdezőnek nem kell tartania tőle, hogy valaha is szülőtartást fognak megítélni a fizetéséből.

2022. márc. 8. 08:53
 22/29 kovpet ***** válasza:
92%

20: "csak le lett róla fújva a por"

Konkrétan az változott, hogy eddig csak az perelhetett a rokontartásért, aki érintett volt (azaz a szülő), de már más is (az idősek otthona, ahol a szülő tartózkodik). Ez azért nagy változás, mert egy, néha 80-90 éves nehezebben pereskedik mint egy létesítmény, aminek van pénze, ideje, ereje és vannak jogászai.

2022. márc. 8. 11:43
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

20-as vagyok

Igazad van kedves Kovpet!

Magam is így tudom, csak a lényeget említettem.

2022. márc. 8. 11:46
 24/29 anonim ***** válasza:
13%

És ha nem küldenek el? Mi lenne a jövőd?

Anyuék házában élsz, a kisszobában. Tanítod a helyi suliban a sok C-t. Titkos viszony a nős jegyzővel, vagy az egyik tanítványod nős apjával, vagy még ennyi sem.

2022. márc. 8. 12:35
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Primitív ritka sz@rháziak a szüleid. Amúgy is normális pasit fogni, akivel összeilletek nem olyan könnyű ám, ha az lenne, mindenki boldog kapcsolatban élne...és ha te is szerencsétlen leszel a szerelemben és nem találsz csak 30 felett? Undorítóak, hogy minimálbérrel kiraknak bratyó miatt. Remélem a kis mennyükre ráb.sznak. Ha költöznöd kell szakítsd meg velük a kapcsolatot.
2022. márc. 8. 18:50
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

ÁLLJ!

Szidjátok a szülőket, hogy kiraknák a lányt, x@r fizuval.

De akkor miért támadják itt sokan, ha egy pasi lakik otthon a x@r fizuja miatt? Ja, tudom, menyenporgomozóájtísnek havi 54 milliós fizuért.

2022. márc. 8. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
97%
26. Csak a primitív, rosszindulatú, gazdag lakástulajok, vagy akinek a segge alá rakták a lakást, vagy csóró, albiban minden hónap végén már kb. éhező, de legalább "elmondhatom, hogy nem otthon élek" prolik stb. szidják azokat, nemtől függetlenül, akik otthon laknak. Nem kell már megint idekeverni egy kis hímsovi köpködjünk a nőkre hisztit.
2022. márc. 8. 19:14
 28/29 anonim ***** válasza:
39%

27.-re.

De itt a Gyakorin olvasom, ÁLLÍTÓLAGOS női válaszolóktól, hogy nem ember a szemükben az a srác, aki a szüleivel él. A NŐK/LÁNYOK szerint egy féreg az ember, ha otthon lakik.

2022. márc. 8. 19:23
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan kérdésnél megjelenik 1-1, de azért ez nem így van. Max az aranyásó ribizliknél számít.
2022. márc. 8. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!