Jól gondolom hogy a facebook rossz hatással van a kapcsolatokra és sokszor ez tett tönkre kapcsolatokat?
ma 20:40
biztos vagy benne??én ismerek egy sztorit ami pont ez miatt lett vége..és közben jól megvoltak csak éppen az illető nem tudott ellenállni a csábításnak..
Szerintem ha egy kapcsolat stabil lábakon áll akkor semmi nem teheti tönkre.
Persze lehet a facebookra fogni, hogy az miatt ment tönkre egy kapcsolat, de ha a felek elhidegültek már egymástól akkor ez csak egy plusz löketet adhat, és legtöbb esetben van mire fogni. De sokan nem akarják bevallani, hogy mi is a valódi ok, hogy elhidegülés, kevés szex stb... csak vannak emberek akik nem tesznek semmit a kapcsolatukért és így van egy "ok", hogy miért történt ami. Gondolom én.
ma 20:42
igen de telefonon keresztül ahol nincs kép nem fogsz el senkivel szimpatizálni..és egy ilyen oldalon ahol ennyi ember van,bármikor ráírhat valaki a másikra egy kis kedves szöveggel aztán ha a másik veszi az adást már is elindult a folyamat..elég hülye hasonlat volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!