Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szociális élet hiánya...

A szociális élet hiánya teljesen depissé ,motiválatlanná tett,hogy lehet szociális kapcsolatokat kiépíteni,h utána ne szarjanak le?

Figyelt kérdés

Nézem a telefonom és ha megrezzen már felkapom a fejem, aztán sokszor csak valami szar reklám vagy email jön. Alapvető emberi szükségleteim nincsenek meg, annyira vágyom rá, hogy emberekkel találkozzak,de valahogy nem kíváncsi rám senki. Ha meg nagy nehezen sikerül, előjön a megfelelési kényszer, mert tudom,h ha még ezt is elszúrom, akkor senki nem fog emberszámba venni.

Nem akarom magam ráerőltetni másokra, és nem merem elmondani,h mennyire magányos vagyok, mert nagyon félek a szánalomtól amit éreznének ha megtudnák.

Próbálok új emberekkel ismerkedni, de egy idő után mindig felszívódnak, mindenkinek megvannak a régi barátai és inkább azokkal foglalkoznak. Nekem meg ilyenek nem nagyon vannak, mert szarok voltak a középiskolás éveim.

Öngyilkos gondolataim vannak, semminek nem látom semmi értelmét, energiám is alig van. Nem látom értelmét a kimozdulásnak, mert senki nem vár rám sehol, nem hívnak sehova, a 0-ról meg lehetetlen kapcsolatokat felépíteni, mert mindenki siet,rohan,dolgozik,családjával,barátaival foglalkozik.

2021. jún. 27. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
2021. jún. 27. 11:58
 2/4 anonim válasza:
Hát igazából erre nincs konkrét megoldás, hogy hol építhetnél ki kapcsolatokat. Rengeteg ismerkedős app van, én ott ismertem meg a barátomat. Barátokat pedig munkahelyen, iskolában, esetleg különböző munka utáni elfoglaltságokon talál az ember. A legjobb barátommal például egy színjátszókörbe jártunk. Szóval a kapcsolatok kiépítésének legegyszerűbb módja, ha belekezdesz valami újba, mondjuk valami új dolgot tanulsz, vagy új hobbit találsz magadnak.
2021. jún. 27. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy alakult az életed?
2023. ápr. 7. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Kaptam egy nagy pofont az élettől, még egy emberben (a saját testvéremben) hatalmasat csalódtam, ő is egy jó nagyot belém rúgott ,ha nem lett volna elég a világfájdalmam. De mindenesetre jól jött, mert akkor fájdalmat okozott,hogy az felrázott és nagyon összeszedtem magam, elmentem pszichológushoz, lettek új barátaim,csajaim stb.,hát szóval jelentősen javult az élethelyzetem. Nem gondoltam volna,hogy pont valami nagyon negatív adja meg a löketet.
2023. ápr. 28. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!