Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám megcsalja a mostoha...

Apukám megcsalja a mostoha anyukám, elmondjam neki,hogy tudom?

Figyelt kérdés

Ma nem mentem suliba.

Gondoltam játszok a gépen de előtte megnyitottam a facet.

Apukam bejelentkezve maradt és én bele kukkantottam. Tudom,hogy helyes.

Lattam, hogy több nővel is beszélget.

Az egyik ilyen nővel volt egy üzenet váltas,hogy találkoznak nála.

Voltak korábbiak amiket részben olvastam és eléggé arról van szó.

És most nem tudom,hogy elmondjam e.

A szüleim azért váltak mert apu félre lépett. Anyu pedig elköltözött most külföldön él és nem igazán beszélünk.

Nem szeretném a mostoha anyukám is elveszíteni ezért, ő a legjobb barátnőm.

Szükéségem van rá.

2022. márc. 3. 11:24
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%
Én valahogy mindenképp a tudtára adnám,hogy megcsalják. Inkább az a kérdés,hogy hogyan. A mostohád nem szokott belenézni a gépbe véletlenül?
2022. márc. 3. 12:20
 22/40 anonim válasza:
100%

En elmondanam, vagy apadnak mond el hogy ha nem mondja el te mondod el.

Lehet hogy nincs kozod hozza, de egy ilyen dolgot van akinek nehez magaban tartania.

2022. márc. 3. 12:21
 23/40 anonim ***** válasza:
90%
Persze hogy nehéz, de gondoljatok bele: kinyitja a száját, szerintetek mi a valószínűbb: apuci-aki eddig is félrekúrós volt- szánja-bánja bűneit, vagy megkeseríti a kérdező életét?
2022. márc. 3. 12:22
 24/40 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy ha szétmegy ez a kapcsolat,a kérdező az apjával marad, csak mondom, azzal az apával, akit ő buktatott le. Mégis mire számíthat tőle?
2022. márc. 3. 12:24
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

20#

amikor pedig megtörtént a tudomásszerzés akkor mire megy a "nem kéne" tanáccsal? Nem tud az agyában resetet csinálni. Nem hatéves kicsi a kérdező, a -tökmindegy hogy hogyan- tudomására jutott információ mostantól nyomni fogja a vállát.

2022. márc. 3. 12:26
 26/40 anonim ***** válasza:
90%
Valóban, de a következményeket is ő viseli el. Itt könnyű azt mondani hogy beszéljen, de ez az a tipikusan könnyű a más fa.szával verni a csalánt szitu. Mert oké hogy elméletileg mi lenne a helyes, de gyakorlatilag erre nagyon ráfaraghat a kérdező, hiába vétlen ő maga az egész szituban.
2022. márc. 3. 12:28
 27/40 anonim ***** válasza:
84%

Ha elmondja, a kapcsolat nagy valószínűséggel véget ér.

A kérdező bukja ezen a legnagyobbat, mert anyukája gyakorlatilag nincs, ez a nő tölti be életében az anya-szerepet. Tehát másodszorra veszítené el az anyukáját.

Az egész olyan egyszerű, mint a kétszer kettő. Magával tol ki, ha elmondja. Vagyis ne mondja el.

2022. márc. 3. 12:30
 28/40 anonim ***** válasza:
81%
És szerintetek nem is fogja megtudni majd a nő, hogy megcsalják?
2022. márc. 3. 12:34
 29/40 anonim ***** válasza:
72%

29-re:

Vagy megtudja, vagy nem. Ha 2 év múlva tudja meg, akkor még 2 évig lesz anyja a kérdezőnek. Másrészt: ha nekem rossz lenne, ha elhagyna a mostohaanyám, akkor legalább nem én idézem elő ezt. Ha mástól megtudja, az ellen nem tudok védekezni, de legalább nem teszek a magam érdekei ellen.

2022. márc. 3. 12:37
 30/40 anonim ***** válasza:
72%
Én nem mondanám. Igazság szerint semmi közöd hozzá tény és való, hogy rosszul esik neked ez teljesen érthető, de a szüleid magánélete nem tartozik rád és, ha elmondod jól biztos nem jössz ki belőle. Tapasztalatból mondom, hogy legjobb hallgatni és úgy tenni, mintha semmit nem tudnál. Velem is történt ilyen sajnos és én hallgattam bármennyire is bántott a dolog.
2022. márc. 3. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!