Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám megcsalja a mostoha...

Apukám megcsalja a mostoha anyukám, elmondjam neki,hogy tudom?

Figyelt kérdés

Ma nem mentem suliba.

Gondoltam játszok a gépen de előtte megnyitottam a facet.

Apukam bejelentkezve maradt és én bele kukkantottam. Tudom,hogy helyes.

Lattam, hogy több nővel is beszélget.

Az egyik ilyen nővel volt egy üzenet váltas,hogy találkoznak nála.

Voltak korábbiak amiket részben olvastam és eléggé arról van szó.

És most nem tudom,hogy elmondjam e.

A szüleim azért váltak mert apu félre lépett. Anyu pedig elköltözött most külföldön él és nem igazán beszélünk.

Nem szeretném a mostoha anyukám is elveszíteni ezért, ő a legjobb barátnőm.

Szükéségem van rá.

2022. márc. 3. 11:24
1 2 3 4
 1/40 anonim válasza:
77%
Szia. Én mindenképp elmondanám. Jobb, mintha később derülne ki, sokkal rosszabb szerintem , ha elhúzódik, így is ki tudja mióta tart.. Nagyon sajnálom, hogy a mostoha anyukádnak így semmibe tiporják az önbizalmát és a nőiességét. Szerintem attól,hogy elmondod neki nem fogod elveszíteni, a lehetséges pillanatnyi düh után meg fogja neked köszönni, hogy felnyitottad a szemét. Mindenképp mondd el neki!
2022. márc. 3. 11:42
 2/40 anonim ***** válasza:
83%

Te mit szeretnél hasonló helyzetben, tehát mit várnál a legjobb barátnődtől, elmondjon-e egy olyan titkot ami téged ennyire közvetlenül érint, vagy hallgasson róla? Ezt gondold ki.

Én (de én nem vagyok a mostohaanyukád) nem tudnám megbocsátani, ha jóban vagyok veled és megtudom, te mégis eltitkoltad előlem. Mostohaanyádat a családból mindenki átveri, hát jó helyre került szerencsétlen. Ha elhagyom az apádat én veled ugyanolyan jó kapcsolatot tartanék fönn egyébként.

2022. márc. 3. 11:49
 3/40 anonim ***** válasza:
94%
Én azért nem vagyok olyan optimista, mint a második válaszoló. Ha elmondod, fennáll a lehetősége, annak hogy szakítani fognak/elválnak. Ezek szerint a mostohaanyáddal jobb a kapcsolatod, mint édesapáddal? Én előbb talán vele beszélnék erről nem a nővel, de nem tudom... nehéz helyzet.
2022. márc. 3. 11:51
 4/40 anonim ***** válasza:
19%

"Nem szeretném a mostoha anyukám is elveszíteni ezért, ő a legjobb barátnőm."

Ezek után mi a kérdés?

Ha megtudja, hogy apukád megcsalta, nagy valószínűséggel otthagyja. Apukáddal maradsz kettesben, aki mellesleg dühös lesz rád emiatt. Biztos csodálatos lesz az otthoni légkör...

Ez a vágyad???? Ha nem, akkor hallgass, mint a sír!

2022. márc. 3. 11:52
 5/40 anonim ***** válasza:
9%
Apád mit fog szólni, hogy a LÁNYA, a VÉRE, hátba döfte?
2022. márc. 3. 11:53
 6/40 anonim ***** válasza:
53%

Sosem tudja meg senki, hogy te is tudtad, ha elmondod akkor saját magad szivatod meg.

Telibeszarom ha lepontoztok, én nem támogatom a megcsalást, viszont ha elmondja akkor valszeg sosem látja többet a mostoha anyját mert az apja ott fogja szivatni a kiscsajt, ahol csak tudja.

2022. márc. 3. 11:57
 7/40 A kérdező kommentje:

Látom itt sincs egyet értés na hát én se tudom.

Azt se hogy kivel beszeljek erről.

Mostoha anyu vagy apuval inkább.

Ha apunak mondom el és esetleg kitörli az üziket?

2022. márc. 3. 11:59
 8/40 anonim ***** válasza:
94%

6# A kérdező mit szól, hogy a "vére" ilyen hazug szégyen? A lánya mit szól, hogy a "vére" szétszakította a családját először, most jóra fordult minden és megteszi másodszor? A lánya mit szóljon, hogy az apja ennyire nincs tekintettel senkire?

Eben a történetben apa fütyije körül forog minden és hullanak az emberek.

Kérdező, ez ugye matinémese?

2022. márc. 3. 12:00
 9/40 anonim ***** válasza:
98%
7-esnek igaza van. A nő lelép, és nem fogja külön tartani a kapcsolatot az utált férfi lányával. Majd lesz újabb pasija, újabb gyerekkel, akivel jóban lesz helyetted.
2022. márc. 3. 12:02
 10/40 anonim ***** válasza:
4%
Szóval tudod hogy helyes, hogy más beszélgetéseiben kémkedsz? Rosszul tudod.
2022. márc. 3. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!