Mit lehet ilyen emberrel kezdeni?
Hogyan kell kezelni az olyan férfit, aki élvezi, ha kellemetlenséget okoz a másiknak és azt hiszi, hogy ez a nemtörődömség a jele annak, hogy nem érdekli mások véleménye és ez egy szuper dolog?
Az biztos, hogy nárcisztikus...de ettől egyenesen hányingerem van, de mivel 2 hònapja nem hívtak vissza dolgozni, az anyám beteg felfogása szerint ezt le kell nyelni...
Például a megállóban direkt rájátszott a tüsszentésre 50 éves létére...úgy, hogy ilyen hangos, ordító hangot hallatt..és azon röhögött, hogy megijedtek az emberek..majdnem megállt a szívem..suttyó paraszt
Vagy épp enni akartam a konyhában és tőlem kb 1 méterre állt meg és fujta ki az orrát...konkrétan hallottam, mi jött ki belőle..undorodom ettől a mocsoktól...mindig ilyen volt ez az alak
Meg így hangosan fogdossa meg kaparja magát meg ropogtatja a kezét a csenben én az anyám szerint nem lehet megkérni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!