Mit lehet kezdeni egy ilyen viselkedésű emberrel?
A testvérem az mindig is olyan különcnek képzelte magát, de amióta talált magának egy balekot aki eltartja szinte mindenkit lenéz a családban főleg engem. Korábban külföldön dolgoztam de most 1 évre haza kellett költöznöm. És hát itt is egyszerű gyári melós vagyok. És nincs olyan nap hogy ne arról ugasson , hogy neki mennyi pénze van meg hogy ezért ő megdolgozott stb stb. Magyarán mindent a feneke alá raknak.
Hiába mondom neki , hogy ezért teljesen felesleges eljönnie , hogy ezt magyarázza fél napon keresztül. Mert őszintén már rohadtul idegesít. Főleg mikor azzal jön , hogy én mekkora vesztes vagyok , hogy egy gyárban robotolok , és kocsim sincs , így egy senki vagyok a világban. És kénytelen vagyok beengedni mert a szülői házba vagyok jelenleg és édesanyámat kell ápolnom. Anyám meg szándékosan úgy csinálja mintha semmit nem hallana mert hát a család az család....
Egy kiadós pofon jogos lenne , vagy inkább hagyjam a fenébe megvárom még ezt a pár hónapot amit itthon kell tölteni és csendben visszautazok külföldre?
"...neki mennyi pénze van meg hogy ezért ő megdolgozott stb stb. Magyarán mindent a feneke alá raknak."
Következőt válaszold:
Vagyis egy eltartott k-va vagy! Ha Sanyi/Géza/Béla elzárná a pénzcsapot jöhetnél vissza anyáékhoz és mehetnél gürizni a szalag mellé, ha egyáltalán felvennének, mert semmi máshoz nem értesz, csak a széles terpeszhez.
Védd már meg magad az ostoba libával szemben.
Rosszul halló anyátok meg ápoltassa magát vele.
Micsoda idióta egy család.
És Ő miért nem vesz részt a szülője ápolásában ?
Kocsi, pénz... ez aminden(e) a világban?
Majd ezek fogják segíteni ha rászorul.. ?!
Semmit.
Az ilyen emberbe, emberekbe felesleges, kár minden szó.
Az egyetlen fegyver, a szabadság, az önálló élet, a pénz.
Én is megtapasztaltam már, hogy történjen bármi, 3 napig vagy jó, utána minden elvan felejtve és te vagy a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!