Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen viselkedésű emberrel?

Figyelt kérdés

A testvérem az mindig is olyan különcnek képzelte magát, de amióta talált magának egy balekot aki eltartja szinte mindenkit lenéz a családban főleg engem. Korábban külföldön dolgoztam de most 1 évre haza kellett költöznöm. És hát itt is egyszerű gyári melós vagyok. És nincs olyan nap hogy ne arról ugasson , hogy neki mennyi pénze van meg hogy ezért ő megdolgozott stb stb. Magyarán mindent a feneke alá raknak.

Hiába mondom neki , hogy ezért teljesen felesleges eljönnie , hogy ezt magyarázza fél napon keresztül. Mert őszintén már rohadtul idegesít. Főleg mikor azzal jön , hogy én mekkora vesztes vagyok , hogy egy gyárban robotolok , és kocsim sincs , így egy senki vagyok a világban. És kénytelen vagyok beengedni mert a szülői házba vagyok jelenleg és édesanyámat kell ápolnom. Anyám meg szándékosan úgy csinálja mintha semmit nem hallana mert hát a család az család....

Egy kiadós pofon jogos lenne , vagy inkább hagyjam a fenébe megvárom még ezt a pár hónapot amit itthon kell tölteni és csendben visszautazok külföldre?

2018. ápr. 4. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

"...neki mennyi pénze van meg hogy ezért ő megdolgozott stb stb. Magyarán mindent a feneke alá raknak."

Következőt válaszold:

Vagyis egy eltartott k-va vagy! Ha Sanyi/Géza/Béla elzárná a pénzcsapot jöhetnél vissza anyáékhoz és mehetnél gürizni a szalag mellé, ha egyáltalán felvennének, mert semmi máshoz nem értesz, csak a széles terpeszhez.

2018. ápr. 4. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Védd már meg magad az ostoba libával szemben.

Rosszul halló anyátok meg ápoltassa magát vele.

Micsoda idióta egy család.

2018. ápr. 4. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt a lovat ütik amelyik húz.
2018. ápr. 4. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

És Ő miért nem vesz részt a szülője ápolásában ?

Kocsi, pénz... ez aminden(e) a világban?

Majd ezek fogják segíteni ha rászorul.. ?!

2018. ápr. 4. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmit.

Az ilyen emberbe, emberekbe felesleges, kár minden szó.

Az egyetlen fegyver, a szabadság, az önálló élet, a pénz.

Én is megtapasztaltam már, hogy történjen bármi, 3 napig vagy jó, utána minden elvan felejtve és te vagy a rossz.

2018. ápr. 5. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha indulsz vissza külföldre, majd írj rám, veled tartok *
2018. ápr. 5. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!