Apukám megcsalja a mostoha anyukám, elmondjam neki,hogy tudom?
Ma nem mentem suliba.
Gondoltam játszok a gépen de előtte megnyitottam a facet.
Apukam bejelentkezve maradt és én bele kukkantottam. Tudom,hogy helyes.
Lattam, hogy több nővel is beszélget.
Az egyik ilyen nővel volt egy üzenet váltas,hogy találkoznak nála.
Voltak korábbiak amiket részben olvastam és eléggé arról van szó.
És most nem tudom,hogy elmondjam e.
A szüleim azért váltak mert apu félre lépett. Anyu pedig elköltözött most külföldön él és nem igazán beszélünk.
Nem szeretném a mostoha anyukám is elveszíteni ezért, ő a legjobb barátnőm.
Szükéségem van rá.
8# mostohaanyádnak mutasd meg az üzeneteket és kérd meg, hogy ne mondja el apádnak, hogy te irányítottad oda a figyelmét. Mondd el neki, hogy ugyanemiatt veszítetted el a családodat egyszer, most tudod, hogy megint el fogod mert őt nagyon szereted. Azért kéred, hogy ne mondja el apádnak, mert még ő lenne megsértődve és rajtad töltené ki a haragját.
Az önös érdeked ütközik annak az érdekével, aki mellé az igazságérzeted áll, akiből nem szabadna bohócot csinálnotok. Se apádnak, se neked.
16 os, köszi.
Még gondolkozom mi legyen.
Nem szeretném,hogy szét menjenek.
Nincs rossz kapcsolatom apával.
De ha van bármi amiben segítség kell mostoha anyu segít. A leckém ő kérdezi ki. Vele beszélek meg mindent.
Nem tudnám elképzelni azt, hogy ő nincs de még azt se, hogy ne mindennap beszéljünk.
Már nagyon bánom,hogy bele néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!