Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám megcsalja a mostoha...

Apukám megcsalja a mostoha anyukám, elmondjam neki,hogy tudom?

Figyelt kérdés

Ma nem mentem suliba.

Gondoltam játszok a gépen de előtte megnyitottam a facet.

Apukam bejelentkezve maradt és én bele kukkantottam. Tudom,hogy helyes.

Lattam, hogy több nővel is beszélget.

Az egyik ilyen nővel volt egy üzenet váltas,hogy találkoznak nála.

Voltak korábbiak amiket részben olvastam és eléggé arról van szó.

És most nem tudom,hogy elmondjam e.

A szüleim azért váltak mert apu félre lépett. Anyu pedig elköltözött most külföldön él és nem igazán beszélünk.

Nem szeretném a mostoha anyukám is elveszíteni ezért, ő a legjobb barátnőm.

Szükéségem van rá.

2022. márc. 3. 11:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
24%
És amikor szétmennek miattad? Kivel fogsz lakni?
2022. márc. 3. 12:04
 12/40 anonim ***** válasza:
36%
Te nem belekukkantottál, hanem kutattál.
2022. márc. 3. 12:05
 13/40 anonim ***** válasza:
74%
Nehogy úgy járj, hogy a vasárnapi ebédnél közli veled apu, hogy anyuval nem jó a szex, és megbeszélték, hogy mehet, ahova akar. Nem biztos, hogy tudni akarod.
2022. márc. 3. 12:06
 14/40 anonim ***** válasza:
50%
Nem a te dolgod, maradj ki belőle. Nem tartozol se apádnak a falazással, se a mostohaanyádnak az őszinteséggel. Egy gyereknek nincs köze a szülei párkapcsolatához, az a kettejük ügye, legközelebb ne turkálj az emailek között és nem tudsz meg olyan infókat, amik csak fejfájást okoznak. Lehet lepontozni.
2022. márc. 3. 12:07
 15/40 anonim ***** válasza:
35%

8# mostohaanyádnak mutasd meg az üzeneteket és kérd meg, hogy ne mondja el apádnak, hogy te irányítottad oda a figyelmét. Mondd el neki, hogy ugyanemiatt veszítetted el a családodat egyszer, most tudod, hogy megint el fogod mert őt nagyon szereted. Azért kéred, hogy ne mondja el apádnak, mert még ő lenne megsértődve és rajtad töltené ki a haragját.

Az önös érdeked ütközik annak az érdekével, aki mellé az igazságérzeted áll, akiből nem szabadna bohócot csinálnotok. Se apádnak, se neked.

2022. márc. 3. 12:08
 16/40 A kérdező kommentje:
El íras * tudom,hogy nem helyes.
2022. márc. 3. 12:13
 17/40 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg apáddal beszélj először, az üzenetekről csinálj screenshotot. Nem, baromira nem etikus tett, de ne haragudjunk, az sem, amit ez az ember művel. Ráadásul másodszor, a gyerekével szemben is, aki az édesanyját már kvázi elvesztette, most pedig ez megtörténhet a mostohaanyjával is, akit szeret.
2022. márc. 3. 12:14
 18/40 A kérdező kommentje:

16 os, köszi.

Még gondolkozom mi legyen.

Nem szeretném,hogy szét menjenek.

Nincs rossz kapcsolatom apával.

De ha van bármi amiben segítség kell mostoha anyu segít. A leckém ő kérdezi ki. Vele beszélek meg mindent.

Nem tudnám elképzelni azt, hogy ő nincs de még azt se, hogy ne mindennap beszéljünk.

Már nagyon bánom,hogy bele néztem.

2022. márc. 3. 12:17
 19/40 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem meg- hiába érinti áttételesen- egy gyereknek nem kéne a felnőttek párkapcsolati gondjaiba belefolyni.
2022. márc. 3. 12:18
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
És nem azért mert "nincs köze hozzá" hanem mert mindkét oldalról rajta csattan majd a dolog.
2022. márc. 3. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!