Akik tapasztaltak családon belüli erőszakot(nyilván az apjuk által), hogy birkóznak meg az életen át tartó gyűlölettel?
Figyelt kérdés
Én magam is borderline lettem, úgy tudok gyűlölni amivel már magamat mérgezem és betegítem meg.
Az “apám” többször is véresre verte az anyámat, engem is volt hogy ellökött, ordított, káromkodott.
Megbocsájtani soha nem fogok, undorodom tőle, de annyira gyűlölöm hogy magamat mergezem vele szinte minden nap. Hogy lehetne ezen valamennyire túllépni?
2022. febr. 19. 23:17
31/45 anonim válasza:
Jólvan kérdező. Nincs több mondandóm. Éljél boldogan a te kis burkodban. 😄
32/45 anonim válasza:
"11, akkor te leszbikus lettél vagy inkább egyedül maradsz?" Egyedül maradok. Az meg tévhit hogy valaki a bántalmazástól lesz leszbikus: maximum ha eleve biszex volt, akkor totál elfordul a férfiaktól. És én se bírom ha hozzám érnek: nekem az azonos a bántalmazással, azzal hogy megaláznak.
33/45 A kérdező kommentje:
32, én másképp vagyok sajnos. Én vonzodom, függője tudok lenni férfiaknak és a megfelelőtől az erintes is jo, de tovább nem tudnék menni.
Lehet valami ebben a biszex dologban, hogy mar eleve annak kell lenni…
2022. febr. 20. 09:11
34/45 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy borderline vagy?
35/45 A kérdező kommentje:
Pszichiáter. De előtte is tudtam már, az ertelmesebbik fajta tudni fogja magáról, ha rátalál. Az apám is az. 100%
2022. febr. 20. 09:20
36/45 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ja, itt nem fogja senki megoldani, akárhányszor írod is ki. Magadért tenni csakis te tudsz.
37/45 A kérdező kommentje:
De legalább egy olyan kérdést linkelnél be, ami arról szól mint az enyém… ezzel akartok itt hatalmat magatoknak, hogy már kiírták egy kérdést már 3at kiírtál. Írtam már ki kérdést, ez még csak nem is közelít az én helyzetemhez, nem nyert
2022. febr. 20. 09:37
39/45 A kérdező kommentje:
Na legalább jól le lettél pontozva, ennyit elértél, örülhetsz
2022. febr. 20. 09:54
40/45 anonim válasza:
Rá se ránts kérdező, van itt egy rakás hülye aki kötözködni jár fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!