Köteles vagyok e egy iskolakerülő, kisebbségi mint a szűlőjét többre tartó, egyedet visszafogadni, mikor kettőjüket keservesen egyedűl neveltem?
Csak tipp:
Szerintem örökbefogadó, azóta elvált anyáról van szó, aki egyedül nevelt 2 gyereket. Elképzelhető, hogy a kisebbségi szülőanya felbukkant a gyerek életében, a kérdezőnek pedig most lett elege.
"Szerintem örökbefogadó, azóta elvált anyáról van szó, aki egyedül nevelt 2 gyereket. Elképzelhető, hogy a kisebbségi szülőanya felbukkant a gyerek életében, a kérdezőnek pedig most lett elege."
Elege alatt azt érted hogy stroke-ot kapott és félig lebénultan fájdalmak között ír csökkent tudatállapotban?
Bocs, de muszáj kijavítanom a kérdésed, mert fizikailag fáj olvasni :'D
"Köteles vagyok-e az iskolakerülő, kisebbségi, int a szülőjét többre tartó egyedet visszafogadni, mikor mindkettőjüket keservesen egyedül neveltem?"
"Iskolakerülő, link, haszonleső, sunyi hazug az egyed, aki dolgozni nem akar, csak a javak érdeklik. Hazudik, színészkedik, tőlem nem sikerült pénzt szereznie, most az apját fenyegeti érte. Vissza nem fogadom, kitagadtam, elfelejteném. A szülői ház elhagyásával vége, ugye nem követelhet pénzt tőlünk?"
Amúgy ennek még így sincs értelme, de gondolom valami ilyesmit akartál írni.
Kérdező!
Ha tényleg kíváncsi vagy a kommentelők véleményére, tanácsára, fuss neki kérdésednek még egyszer!
Ha olyan kérdést teszel fel, hogy találgatni kell, mit is akarsz tulajdonképpen kérdezni, nem kapsz értékelhető, jó válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!