Akik tapasztaltak családon belüli erőszakot(nyilván az apjuk által), hogy birkóznak meg az életen át tartó gyűlölettel?
Én magam is borderline lettem, úgy tudok gyűlölni amivel már magamat mérgezem és betegítem meg.
Az “apám” többször is véresre verte az anyámat, engem is volt hogy ellökött, ordított, káromkodott.
Megbocsájtani soha nem fogok, undorodom tőle, de annyira gyűlölöm hogy magamat mergezem vele szinte minden nap. Hogy lehetne ezen valamennyire túllépni?
de azért ha a saját “apád” veri véresre a saját anyád előtted, az kicsit durvább sztem... ja, persze, durvább.
Az, amikor öngyilkosságba hajszolja anyuka a gyerekét, áh, kit zavar, mert nem folyik vér.
Nem verseny, csak ezt a "szemét férfiak" szöveget kellene hanyagolni mindenféle öndiagnosztikával egybekötve.
Nekem is vannak erőszakon átesett nőismerőseim, de ők el tudnak vonatkoztatni attól érdekes módon, hogy minden férfi ilyen lenne.
Ha csak a médiát említem, ott az az úszólány, mégis van párkapcsolata.
Pszichológust kellene keresni, mielőtt "szemétférfiak"
Hát nem tudom ki tud egy nőverést a saját férje által, amit végig néz a gyerekük összehasonlítani azzal, hogy egy nő megüt egy férfit.
És most nem arra gondolok hogy egy anya molesztálta a fiat… ilyenről még nem is nagyon hallottam.
Nyilván nem ilyen az összes férfi, de en nagyon sok erőszakossal talalkoztam már
Es akkor ha mar itt tartunk térjünk ki arra, hogyha veled egy csaj agresszív, akkor hacsak te nem vagy 50 kg, ő meg nem erőemelő, akkor 5 mp alatt leállítod.
Viszont egy “férfi” meg addig tud verni egy not, amíg akar bele is hal, vagy omlik belőle a vér… azért érzed a különbséget.
Meg arról sem hallunk túl sokat hogy egy szegény férfit megerőszakolt egy nő.
A családon belüli erőszaknak nincs neme. Nyilván sokkal gyakoribb, hogy a férfi követi el, ettől függetlenül nagyon veszélyes legyinteni a nők által elkövetett erőszakra. Azt mondani, az más, hogy ha nő ver meg valakit? Miért más? A pofon az pofon.
Kérdező, keress fel pszichológust! Ezen itt senki nem fog tudni neked segíteni, hiszen ehhez szakember kell. Ez magától nem fog elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!