Akik tapasztaltak családon belüli erőszakot(nyilván az apjuk által), hogy birkóznak meg az életen át tartó gyűlölettel?
Figyelt kérdés
Én magam is borderline lettem, úgy tudok gyűlölni amivel már magamat mérgezem és betegítem meg.
Az “apám” többször is véresre verte az anyámat, engem is volt hogy ellökött, ordított, káromkodott.
Megbocsájtani soha nem fogok, undorodom tőle, de annyira gyűlölöm hogy magamat mergezem vele szinte minden nap. Hogy lehetne ezen valamennyire túllépni?
2022. febr. 19. 23:17
1/45 anonim válasza:
Miért nyilván az apja által? A férjemet speciel az anyja verte.
2/45 anonim válasza:
Anyukám bántalmazott gyerek volt, egyszer megfenyegették nagyszüleimet, hogy elveszik tőlük. Egész életében neurológushoz jár és gyógyszert kap. Szakmailag egyébként kiváló (már nyugdíjas), de magánemberként sok nehézsége van, és vannak nem tiszta pillanatai. Apám birkatürelmű, ha nem ilyen lenne, rég elhagyta volna, akkor nem tudom, mi lenne anyámmal.
3/45 anonim válasza:
Haverom pl apjával nem beszél mióta elköltöztek tölük.
4/45 anonim válasza:
Sehogy. Aki bántott húsz éve halott. Én még mindig szenvedek a következményeitől a tetteinek.
5/45 A kérdező kommentje:
4, jól hangzik… ez is bizonyítja, hogy ebből nincs kiút
1, en elhiszem hogy az is okozhat maradandó dolgokat, de azért ha a saját “apád” veri véresre a saját anyád előtted, az kicsit durvább sztem
2022. febr. 19. 23:50
6/45 anonim válasza:
Lehet hogy van kiút, de én nem találtam.
7/45 A kérdező kommentje:
En sem beszélek vele mar 6 eve, teszem hozza. Ettől függetlenül nem csillapodik a gyűlölet.
2022. febr. 20. 00:00
8/45 anonim válasza:
A férjemnél a bántalmazás az amit gyerekként kapott védösztonkent jelentik meg. Egy àllat mászik elő belőle ha a családjàról van szó. A munkahelyén mikor a főnöke feleségét védte az agresszív férfire szólt hogy a beton padlóba veri a fejét ha köpni mer a nő felé.
9/45 anonim válasza:
vagyis dühkezelési problémái vannak, és agresszívan reagál ő maga is.
10/45 A kérdező kommentje:
Sajnos en viszont legagyok… érintésre és beszolasra is. Ez rosszabb
2022. febr. 20. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!