Hogy kezeljem jól anyámat?
Akkor most vesézzük ki egy kicsit!
A gyerek a múlt héten született, anyád volt már fent egyszer ez idő alatt.
Hányszor kellett volna még?
Anyósod elfoglalta a terepet, nyilván anyád is szeretne részt vállalni, ezért mondta, hogy ő meg vidékről úgy tudja megoldani a segítséget, hogy feljön és marad valameddig.
Az anyósodnak nem kell őt is "körbeugrálnia", hanem addig maradjon otthon a fenekén!
A két hetet meg nem kell tőle komolyan venni, ha már nem lesz rá szükség, akkor kulturált formában meg lehet neki mondani, hogy köszönitek, de most már pihenjen otthon!
Te meg ne kezdj gyűlölködni édesanyáddal, mert most el vagy ájulva anyósodtól, aki nagy valószínűséggel közel lakik hozzátok.
Lesz neked még bőven eleged belőle, amikor rájössz egy idő után, hogy "hárman párban" éltek!
Tapasztalat!
Ráadásul nem férfi írta, az tuti!:D
Hát hallod, én tudnék mesélni, varratszedés után szétnyílt a gátsebem, másnap hegkimetszés, resutura, három helyett 8 öltéssel mentem haza. És nem felszívódó, mint manapság... Oké, ülni nem volt kellemes, de ennyi.
Senki szükség nem lett volna arra, hogy három felnőtt ugráljon mellettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!