Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám jogosan ordítozott...

Anyám jogosan ordítozott velem? 17F

Figyelt kérdés

Ma délután hulla fáradtan hazértem suliból, és kicsit ledőltem aludni. Utána elvoltam, olvasgattam, játszottam a kutyával stb. Később leültünk a haverokkal kicsit játszani, erre bejön anyám hogy miért nem tanulok este 9-kor, és miért aludtam délután? Aztán apám előtt beállított a rossznak és kiforgatta a szavaimat, és persze ő volt az áldozat, minden elszenvedője.

Neki vagy nekem van igazam?

2022. febr. 18. 22:19
1 2 3 4 5
 41/43 elistvan ***** válasza:
100%
*számia=számolnia
2022. febr. 19. 17:00
 42/43 elistvan ***** válasza:
24%
Az a baj a ma fiatalakokkal, hogy a többsége marha türelmetlen és mindent azonnal akar. 0 tudással több százezres fizetést kocsit a segge alá meg céges telefont. Fingja nincs a pénz értékéről illetve hogy mennyi ideig tart megkeresni amit pillanatok alatt elkölt. De azt, hogy ehhez végig kell mennie egy úton azt nem fogja fel. Sírhatnékom van mikor egy munkafüzeti feladatot csukott könyvvel próbál kitölteni. Szóval lehet előbb a tanulást kéne tanítani. De informatikából is mindenki Bill gatesnek hiszi magát azztán koppan ha a komfortzónáján kívül (nyomkodjuk a telefon on a facebookot meg az instát) eső feladatot nem tud megoldani (pl: egy e-mail megírása).
2022. febr. 19. 17:04
 43/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek alapján kiegészítem az leírást azzal hogy nem vagyok rossz tanuló, sőt, egy elit iskolában van szép átlagom. Azóta már megbeszéltem vele hogy miért is történt. Félre értés volt és bocsánatot kért.
2022. febr. 20. 23:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!