Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám jogosan ordítozott...

Anyám jogosan ordítozott velem? 17F

Figyelt kérdés

Ma délután hulla fáradtan hazértem suliból, és kicsit ledőltem aludni. Utána elvoltam, olvasgattam, játszottam a kutyával stb. Később leültünk a haverokkal kicsit játszani, erre bejön anyám hogy miért nem tanulok este 9-kor, és miért aludtam délután? Aztán apám előtt beállított a rossznak és kiforgatta a szavaimat, és persze ő volt az áldozat, minden elszenvedője.

Neki vagy nekem van igazam?

2022. febr. 18. 22:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
24%

✅ Elvileg ha jók a jegyeid, és te önállóan tanulsz, akkor kétlem hogy ORDÍTOZNA.

✅ Ez akkor szokott előfordulni, ha a gyerek nem tanul, és a jegyei is szarok :/

✅ Olyankor az anyáknál fel megy a pumpa,és hát...

❌ NEM EMLÍTETTED, hogy CSILLAGOS-HUSZONÖTÖS TANULÓ VAGY :)

✅ Így arra tippelek, hogy az általam felvázolt esett fordult elő :)

2022. febr. 19. 01:06
 12/43 anonim ***** válasza:
87%

Sosem értettem valakit miért zavar,ha más alszik,bármikor.Nyilván kimerült,aki napközben elalszik.

Ez a világ,amiben élünk nem normális,ennek tünete anyád viselkedése.

Nekem sosem lesz gyerekem,de ha lenne már hamar elmagyaráznám neki,hogy nem érdemes széthajtani magunkat,a siker nem ezen múlik.Hanem soktényezős dolog.

2022. febr. 19. 01:49
 13/43 anonim ***** válasza:
2%
Anyudnak mindig igaza van
2022. febr. 19. 03:37
 14/43 anonim ***** válasza:
15%

(#12.) "nem érdemes széthajtani magunkat,a siker nem ezen múlik"

"ne tanulj gyermekem, szard le, jó lesz neked a kettes is..."

❌ Nah az ilyen lószarsági beszédek és szónoklatok miatt tartunk itt magyarok.

✅ Ezért köröznek le minket a KOREAIAK ÉS A JAPÁNOK...

2022. febr. 19. 04:19
 15/43 anonim ***** válasza:
92%

#10 Azért kicsit szállj már magadba ember...

Péntek van, csóri nem feküdhet le pihenni és aztán nem olvashat?

Próbáld ki milyen iskolába járni a MOSTANI rendszerben aztán meglátod, hogy 1 hónap és kurvára eleged lesz az egészből. Én már végeztem az egyetemmel is, de vissza nem mennék se közép, se semelyik szintű intézménybe.

2022. febr. 19. 04:23
 16/43 anonim ***** válasza:
13%
Anyádnak van igaza.
2022. febr. 19. 07:46
 17/43 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem szombat vagy vasárnap is ráérne az a tanulás.Fáradtan hazamegy az ember és alszik majd lazít abban nincs semmi rossz.
2022. febr. 19. 07:55
 18/43 anonim ***** válasza:
85%
Túl vannak terhelve a gyerekek. Online oktatás alatt láttam. Miért ne pihenhetne pénteken. Remélem az itt pofàzó Sztahanovistàk legalább húsz órát hasznosak.
2022. febr. 19. 09:02
 19/43 anonim ***** válasza:
96%

#14 a lexikális tudás, amit bebifláztatnak a gyerekekkel nem sokat ér. A gyakorlati oktatásnak lenne haszna. 16 éven keresztül tepertem, eminens voltam, szart se érek vele. A kapcsolatok számítanak és az, hogyan adod el magadat! Nem attól lesz sikeres valaki, hogy eminens diák.

Pénteken nem pihenhet az ember?

Anyucinak az fájt, hogy ő nem pihenhet....

2022. febr. 19. 09:33
 20/43 anonim ***** válasza:
96%

Sokaknak a délutáni szundi valami mumus, mert:

-Könnyű hozzászokni

-Értékes időt vesz el a napból

-Még kereshetünk okot

Nem értem, de én sem mondom el senkinek, ha délután alszom egyet, mert nem kell a kioktatás, pedig bőven elmúltam iskolás (50 éves is)

Elárulom, amíg iskolába jártam, én vasárnap tanultam. Péntek lazítás, szombat kirándulás vasárnap tanulás

2022. febr. 19. 09:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!