Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám jogosan ordítozott...

Anyám jogosan ordítozott velem? 17F

Figyelt kérdés

Ma délután hulla fáradtan hazértem suliból, és kicsit ledőltem aludni. Utána elvoltam, olvasgattam, játszottam a kutyával stb. Később leültünk a haverokkal kicsit játszani, erre bejön anyám hogy miért nem tanulok este 9-kor, és miért aludtam délután? Aztán apám előtt beállított a rossznak és kiforgatta a szavaimat, és persze ő volt az áldozat, minden elszenvedője.

Neki vagy nekem van igazam?

2022. febr. 18. 22:19
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
93%
Ha egyébként nincs gonda jegyeiddel, és nem voltál tiszteletlen, akkor nem volt igaza. Péntek van, hadd lazíts kicsit.
2022. febr. 18. 22:20
 2/43 NTBS ***** válasza:
85%
Talán nem, de sokszor a szülők jót akarnak csak nem tudják jól lekommunikálni. Anyum is hasonló volt, de sokszor igaza volt.
2022. febr. 18. 22:25
 3/43 anonim ***** válasza:
78%
Nem volt igaza anyudnak. Nekem majd csak most lesz sulis a gyerekem, de már előre sajnálom, annyi terhet raknak a diákokra. Péntek van, ha fáradt vagy miért ne pihenhetnél, szórakozhatnal egy nehéz hét után? Kimerülten úgysem fog az ember agya, töltödni kell először.
2022. febr. 18. 22:32
 4/43 anonim ***** válasza:
87%
Rendben vannak a jegyeid? Ha igen a válasz akkor nincs gond,akkor nem volt jogos. Valószínű anyud is kimerült és ezért lett ingerlékeny. Apud reakciója mi volt erre az egészre?
2022. febr. 18. 22:42
 5/43 anonim ***** válasza:
20%

Diák koromban, amikor én voltam sulis,rögtön suli után,(Pénteki nap) meg csináltam a házit tanultam,Majd mikor végeztem,Gond mentes volt a szabadidő!

Anyud csak jót akar neked,hogy később többre vihesd,legyél valaki,Amit gondolom te is tudsz,Viszont ez nem azt jelenti,hogy neki adnák igazat,mert téged is meg értlek teljes mértékben

2022. febr. 18. 22:57
 6/43 anonim ***** válasza:
83%
Sztem nem volt jogos anyud kiabalasa, penteken valoban had lazitson mar az ember, foleg ha a jegyeiddel nincs baj.. meg amugy is, PENTEK van :D
2022. febr. 18. 23:07
 7/43 anonim ***** válasza:
86%
Valszeg valami mas baja van és rajtad vezeti le.
2022. febr. 18. 23:57
 8/43 anonim ***** válasza:
28%
Anyukád hisztizett, ne aggódj, nem ő volt ma az egyetlen.
2022. febr. 19. 00:11
 9/43 anonim ***** válasza:
1%
Késő esti kamu.
2022. febr. 19. 00:47
 10/43 anonim ***** válasza:
16%
Tehát ellötyögtél egész nap, olvasgatni, játszani nem voltál fáradt.... Megértem hogy nem tetszett anyukádnak hogy szarsz bele mindenbe. Igazából mindketten sárosak vagytok: te a lustaságod miatt, ő meg mert túlreagálta.
2022. febr. 19. 01:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!