Miért nem hisznek bennem a szüleim? Miért nem támogatnak?
20, Továbbra sem tudjuk mit hiányol a kérdező, mert nem írta le.
Ha pl. olyan gyermeki ábrándokat dédelget, hogy ő majd nagy sportoló lesz és ezért egész életében nem kell a lovagláson meg a hokin kívül semmit sem csinálnia, mire a szülei leültették hogy takaríts a szobádban és tanulj is gyerekem különben hülye maradsz, az lehet hogy most "nem támogatás"-nak tűnik, pedig az.
"Ha ruha kell vagy bármi akkor én vagyok a telhetetlen követelőző."
Ezek alapján nem hiszem, hogy lelki támogatást hiányolna. Inkább azt, hogy szeretne egy új lovaglócsizmát vagy nadrágot, ami menő, de a szülei azt mondják (jogosan), hogy állítson magán, és örüljön, hogy egyáltalán lovagolhat.
Kedves kérdező, ha olyan tehetséges vagy, fel fognak figyelni rád anélkül is, hogy a szüleid támogatnának. Ha nem, akkor is szuper, hogy mozogsz, de a szüleidnek ez hatalmas anyagi teher és örülj annak a lehetőségnek, amit nyújtanak számodra. Lehet, hogy a hoki órák beleférnek a költségvetésbe, de az új felszerelés már nem.
22. Jogos!
En is anyagi követeleseket ereztem ki ebből...
Látom itt páran a kérdezőt cseszik le hogy nyafog. A kérdezőt lehet támogatják anyagilag de nem biztos hogy támogatják lelkileg is. Azt is írja hogy a tesóját mindenben támogatják őt meg nem. Lehet hogy a kérdező szülei kivételeznek és a tesóját jobban szeretik, megertöbbek vele és több lelki támogatást adnak neki, ami egy nagyon rossz érzés lehet. A kérdező azt is írta hogy nem eszik rendesen, ami szerintem nem csak a miatt van mert nem vettek meg neki valamit. Egy pár sorból nem tudatjuk mi az igazság mert a kérdező ezt nem fejtette olyan jól ki.
Kérdező, jó lenne ha válaszolnál és elmondanád hogy áll helyezett.
#24: azért kíváncsi lennék, hogy a "jobban szeretett" tesója hogyan írná le ezt a családi felállást...
Lehet, hogy ő meg a lányka havi 100rugó hobbijára lenne irigy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!