Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisznek bennem a...

Miért nem hisznek bennem a szüleim? Miért nem támogatnak?

Figyelt kérdés
Lovaglok és hokizok is. Egyikben sem támogatnak. A tesómat mindenben támogatják. Egyszerűen megse hallgotnak. Ha ruha kell vagy bármi akkor én vagyok a telhetetlen követelőző. Igaz nem vagyok egy átlagos lány kiskorom óta. Ebből következhet ez. Nem szeretek táncolni utálom a rózsaszínt stb. helyette meghalok az autókért, a Forma-1-ért a hokiért. Nem értenek meg. Nem gondolják hogy bármiben is jó lennék. Minden este sírok. Már kezdem elhinni nekik hogy felesleges bármit is csinálnom. Nagyon szeretnék jogsit és a hokiban sok mindent elérni. Nagyon sok álmom van amit valóra szeretnék váltani de a mentális egészségem egyre romlik. Nagyon sokat sírok, szorongok. Utálok itthon lenni. Az utóbbi időben nagyon keveset eszem, sokat fogytam. Elegem van hogy csak a legjobb barátnőm ért meg. Itthon senki sem. Ez sajnos nagyon nehéz lelkileg. A bizalmam feléjük teljesen elszállt. Nem is igazán keresem már a társaságukat. Remélem érthető amit leírtam, de ezt is sírva írom.

2022. jan. 29. 23:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem hát, nem vagy egy átlagos lány. Nem élt még lány a földkerekségen, aki nem szereti a rózsaszínt és forma-1-et néz. Megnyugtatlak, meg ez a nyafizás is teljesen átlagos.
2022. jan. 30. 08:31
 12/26 anonim ***** válasza:
22%
Talán attól tartanak, hogy te is az LMBQ irányába mégy el.
2022. jan. 30. 08:53
 13/26 anonim ***** válasza:
42%

Mindenkinek, aki nem segíteni akart csak szidni tudta szerencsétlent: attól hogy adnak pénzt valamire, az nem jelenti, hogy támogatják is. Az, hogy mit gondolnak, látható a hozzáállásukon.

#11 nem azt mondta, hogy ilyen még sose volt, hanem azt, hogy az átlag az nem ez. Nert amúgy tényleg nem ez az.

#12 attól, hogy valaki kicsit fiúsabb stílusú lány, attól nem lesz lmbtq tag.

Valaki segítséget kért, erre az emberek fele mit csinál? Elkezdi szidni. Ha értelmes választ nem tudsz adni, akkor lehet inkább jobb ha befogod.

2022. jan. 30. 09:14
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, ebből épp csak a lényeg nem derül ki. Miben nyilvánul meg az, hogy nem támogatnak a szüleid? Miben nem hallgatnak meg téged?

A hokival nem vagyok képben, de a lovaglás önmagában is nagyon drága, ha ezeket űzöd akkor márpedig támogatnak a szüleid.

2022. jan. 30. 09:20
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

Hány eves vagy??

Ez a nyafizas erősen 14év alattinak mutat...

Nem támogatnak? Ki fizeti a lovaglást es achikit?

2022. jan. 30. 09:46
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, tisztában vagy azzal mennyibe kerül nekik a hobbyd? Ezek után meredek azt állítani hogy nem támogatnak. Havi 50-60 ezer hobbyra nagyon nem kevés
2022. jan. 30. 10:58
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem támogadtak a szüleim, havi pár ezer forintos atlétika edzést nem fizették ki. Neked meg lehetőséged van sportolni ráadásul olyan sportágakat amik a legdrágábbak. Sírás helyett inkább légy hálás, hogy ilyen lehetőséged van. Különben is ne a szüleidnek sportolj, hanem magadnak.
2022. jan. 30. 11:33
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de egyik sem egy olcsó hobbi…
2022. jan. 30. 12:58
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

Hova lett a kerdező?

Elszegyellte magát?

2022. jan. 30. 13:42
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem csak pénzbeli támogatás létezik, hanem érzelmi is. A kérdező valószínűleg ezt hiányolja.
2022. jan. 30. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!