Miért nem hisznek bennem a szüleim? Miért nem támogatnak?
Hány éves vagy ?
Lehet a szüleid csak aggódnak vagy feketének,mert ők lehet azt gondolják, hogy a hokibol vagy a lovaglásbol Magyarországon nem lehet megélni és egy "normális" szakmát képzeltek el neked
Lovaglok és hokizok is.
Én is szokta
Az én szüleim azzal magyarázták,hogy miért legyen hobby a néptánc.
Nem hallgattam rájuk,most itt vagyok 26 éves és asztalos szakmát keztem tanulni amiből nem fogok éhen halni.
Kérdező szerintem ahelyett,hogy sírnál, kérdezz rá,hogy figyelj anya, apa, pontosan mi bajotok a lovaglassal és a hokival?
Szerintetek mi az a tevékenység amire azt mondjátok, hogy igen támogatjuk.Sok szülő éppen ki tudja gazdálkodni az anyagiakat és őszintén na,az az ő pénzük hadd döntsék el, hogy mire adnak támogatást ami nekik hosszútávon megéri.
Sok gyerek azt gondolja, hogy és sok mondja is hogy ahh az én szüleim jól áll anyagilag,mert évente elmegyünk nyaralni, mindent megkapok a legújabb telefont is..ja lehet épp részletre....az nem jelent semmit ...lehet hogy a szüleid sok dologról mondanak le csak azért,hogy évente 1x eltudják vinni a családot nyaralni
Nem látunk bele ezekbe sajnos és ti gyerekek sem.
Láttad mostanában az árakat...egy kígyóuborka 560 ft
Szerintem itt nem benned nem hisznek,hanem a tevékenységben amit csinálsz.
Sajnos nem látunk bele az anyagiakba,egy jogosítvány megszerzése nettó 250 ha elsőre átmesz mindenből,de van az 350-450 is,lehet te nem fogod fel,de sok helyen ez egy 3-4 havi fizetés és akkor nem ettél nem ittál nem fürödtél,nincs áram....
Igaz nem vagyok egy átlagos lány kiskorom óta... Aha mesélj még kérlek.Az,hogy neked mindent megvesznek vagy mindent megkapsz az nem biztos,hogy átlagon felüli lenne... Lehet egy csomó részlet vagy hitel van a nyakukon.
Én is minden megkaptam,jogsi az első kocsi és 8 évvel később is a húgom,és tudod mit láttam,hogy anyám a maradék kaját eszi meg langyos pohár vízzel...csak azért,hogy nekem könnyebb legyen... Most én is mondjam magam nem átlagosnak, mert kaptam jogsit és kocsit ami azért elég sok helyen luxus, mert máshol még ennyit sem kapnak a gyerekek.
Lovaglok és hokizok is. Egyikben sem támogatnak.....
Aha akkor mégis ki fizeti a sugardaddyd?!!!??
Miben nem támogatnak?
Tudod te, mennyi pénz a lovaglás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!