Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Téged támogatnak a szüleid...

Téged támogatnak a szüleid anyagilag?

Figyelt kérdés
Külön háztartásban élsz, dolgozol is, de néha pl. mondják hogy itt egy 10-es tedd el.

2021. szept. 7. 09:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem, miért tennék? Nem vagyok már kölyök hogy rászoruljak. És ők is dolgozó emberek akik bérből és fizetésből élnek, nem Krőzusok hogy kereső létemre pénzeljenek. Nem is hagynám.
2021. szept. 7. 09:53
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha esetleg megszorulunk anyagilag hónap végén, akkor azzal szoktak segíteni, hogy elmegyünk élelmiszert vásárolni, és mondjuk apukám fizet. De pénzt soha nem kértem tőle.
2021. szept. 7. 09:54
 3/25 anonim ***** válasza:
99%
Nem rendszeresen, de néha ha ott vagyok így, ahogy írod előfordul, hogy kezembe nyom anya pénzt, hogy tedd el tankolj, vegyél valami ruhát és én el is szoktam fogadni.. Sokszorosát keresik annak, amit én, nekik ez semmi.. Kérni nem szoktam tőlük.
2021. szept. 7. 09:54
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem, el sem fogadnám. Hozzáteszem, hogy ha rászorulnék akkor igen, nem utasítanám vissza.
2021. szept. 7. 09:56
 5/25 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk nem pénzt szoktak adni, hanem ezt-azt. Pl.anya elmegy vásárolni, vesz mondjuk egy szép törölközőt, aztán megdícsérem, és a kövi alkalommal mondja, hogy tessék, itt van neked is egy.

Vagy felhív a boltból, hogy láttam szép lepedőt/tányért/konyhai eszközt, vegyen-e, mert jó áron van. Sose hagyja, hogy kifizessem.

Én ezt úgy viszonzom, hogy amikor megyek, én is viszek olyan dolgokat, amikről tudom, hogy nem költ rá, de megenné/használná. Pénzt már nem nagyon szoktunk adni egymásnak. Persze ha baj van, kisegítjük egymást.

2021. szept. 7. 10:07
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Kb 2-3 naponta foz nekunk, mert nagyon szeret sutni-fozni, igy mi eleg sokat sporolunk a kajan.
2021. szept. 7. 10:08
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Bár soha nem kérem és rendszerint vissza is adom, mindig veszekszik, hogy "Kit támogasson, ha nem a gyerekét?"

2021. szept. 7. 10:09
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez fel sem merült, és nem is kértem. Inkább fordítva megy a dolog.
2021. szept. 7. 10:10
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére a gyerekemnek 8x annyi a jövedelme mint nekem, így nem kell neki dugdosnom 10-eseket.

Úgy tudom “segíteni” őket, hogy magammal kapcsolatban sem anyagilag, sem tevőlegesen nem terhelem őket semmivel.

2021. szept. 7. 10:35
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. szept. 7. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!