Téged támogatnak a szüleid anyagilag?
Nálunk nem pénzt szoktak adni, hanem ezt-azt. Pl.anya elmegy vásárolni, vesz mondjuk egy szép törölközőt, aztán megdícsérem, és a kövi alkalommal mondja, hogy tessék, itt van neked is egy.
Vagy felhív a boltból, hogy láttam szép lepedőt/tányért/konyhai eszközt, vegyen-e, mert jó áron van. Sose hagyja, hogy kifizessem.
Én ezt úgy viszonzom, hogy amikor megyek, én is viszek olyan dolgokat, amikről tudom, hogy nem költ rá, de megenné/használná. Pénzt már nem nagyon szoktunk adni egymásnak. Persze ha baj van, kisegítjük egymást.
Igen.
Bár soha nem kérem és rendszerint vissza is adom, mindig veszekszik, hogy "Kit támogasson, ha nem a gyerekét?"
Szerencsére a gyerekemnek 8x annyi a jövedelme mint nekem, így nem kell neki dugdosnom 10-eseket.
Úgy tudom “segíteni” őket, hogy magammal kapcsolatban sem anyagilag, sem tevőlegesen nem terhelem őket semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!