25-26 éves fiatalok, titeket még támogatnak anyagilag a szüleitek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék vitát szítani, egyszerűen csak kíváncsi lennék, hogy egyetem után kit támogatnak a szülei és milyen formában.2020. okt. 17. 17:58
1/37 kicsibarany válasza:
Nem, szerencsére jól fizető szakmát sikerült kitanuli (IT).
3/37 anonim válasza:
fejenként havi 300 000-t kapunk havonta ,a 4 tesómmal. 20 és 30 év között vagyunk.
5/37 anonim válasza:
3-as
Dagobert bácsi,NER-es vagy építési vállalkozó Fideszes apuka/anyuka?
Esetleg te vagy Háry János? xddd
6/37 anonim válasza:
Igen, ha netan megszorulok veletlenul vagy epp nem futja valami dragabb dologra. (Pl elromlik valami fontos haztartasi gep es azonnal kell uj.) Apukam mindig ad penzt vagy megveszi ami kell. Normalisan keresek, de nem mindig van keznel azonnal 200 ezer ft. Neki mindig van. Lakast is kaptam tole, abba megvette nekem a konyhabutort, a sutot felesben fizetjuk, a lakas tobbi reszet egyedul oldom meg.
7/37 anonim válasza:
Nem kapok de nemis kérek. Anyukám él már csak. Sokat dolgozik szegény. Nem lenne pofám hozzá hogy kéregessek.
8/37 anonim válasza:
4-es:vállalkozó család vagyunk, semmi politika.. Mind a a négyen kaptunk lakást, kocsit és ezt a havi apanázst. Emellett dolgozunk, a legkisebb tesóm még egyetemre jár. Egyébként nem értem a lepontozást, csak válaszoltam a kérdésre. Vannak hasonló mértékben támogatott ismerőseim, nem olyan kivételes ez.
9/37 anonim válasza:
#8 irigységből kaptad, ne foglalkozz vele.. sok ember nem tudja elfogadni, hogy valakinek ez jut, valakinek az, aztán ahelyett, hogy a saját elcseszett sorsukat próbálnák ezek az emberek helyre hozni, irigykednek azokra, akinek jól megy :)
10/37 anonim válasza:
8-as
Azért mert ha igaz is, buborékban nőttél fel, mivel neked ez nem olyan kivételes, a neveléseddel nagy problémák voltak, ha szerinted ez nem kivételes hogy alád tolnak mindent és 1 családnyi jövedelmet kaptok a két szép szemetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!