Mi a gyerekekkel megegyeztünk, hogy jelzik, ha szükségük van valamire. Pénz, stb..
Nem kell megmagyarázni. Mi ha tudunk adunk. Ha nem, akkor tudatjuk velük, hogy fizetéskor kapnak stb... De szóljanak bátran.
2020. okt. 17. 22:52
32/37 anonim válasza:
Nem, de én a saját gyerekeimet fogom es meg próbálom úgy elinditani őket az eletben, ahogy nekem is jó lett volna.
2020. okt. 18. 01:58
33/37 anonim válasza:
Nem kapok úgy pénzt havonta, mint amikor még el kellett tartani, de nem is várom el, és szerencsére nincs is rá szükség. Viszont szoktak segíteni, pl. ha mondom, hogy ezt vagy azt kell venni, vagy milyen jó lenne, akkor szokták mondani, hogy majd ők kifizetik, besegítenek, vagy ha hazalátogtok mindig telepakolnak kajával. Szóval segítenek, és jólesik. Nem élnek luxus életet, de ez még azért simán belefér nekik, de ha nem férne bele, azt is értenem.
2020. okt. 18. 07:14
34/37 anonim válasza:
Mióta elköltöztem otthonról, 1ft-ot nem kaptam. Sőt még azt is a fejemhez vágták, hogy mivel elköltöztem, így mar nem vagyok a család része.
Tavaly lett egy váratlan nagy kiadásunk, nem a mi hibánkból. Egyszerűen nem tudtunk mit tenni, kellett sos 150ezer ft. Kértem anyáméktól, annyi volt a válasz, valamelyik bank biztos tud hamar kölcsön adni... (akkor épp 21millió ft csücsült a számlájukon)
Ha gáz ha nem, provident kölcsönt vettünk fel, nem tudtunk mást tenni.
2020. okt. 18. 12:42
35/37 anonim válasza:
Igen. Nappali mesterszakra járok, amit ők erőltettek, én magamtól levelezőre mentem volna. Csak heti 3 napot tudok így dolozni. Évek óta külön élek, de fizetik a nyelvóráimat (havi 20-25 ezer Ft), meg szoktak adni még kis pénz pluszba. Szerintem átlagosan olyan havi 40 ezret kapok tőlük.
2020. okt. 18. 17:22
36/37 anonim válasza:
Mióta nem tanulok, azóta nem támogatnak folyamatosan anyagilag, ez így is volt megbeszélve. Fősuli utolsó évében már dolgoztam félállásban, tehát már akkor sem igényeltem rendszeresen a pénzt + párom is dolgozott. Rendesen elindítottak az életben lakással, jogosítvánnyal, nyelvvizsgával, meg minden nagyobb költséggel amire a diplomáig szükség volt, de azért igyekeztünk saját lábra állni. Azóta is ha kell pénz bármikor, és tudnak, adnak. Természetesen ez már csak kölcsön, így is rengeteget támogattak, igyekezni fogok, hogy a leendő gyerekeimet én is így el tudjam indítani az életben. Persze karácsony, születésnap, névnapra is mindig adnak pénzt.
2020. okt. 19. 13:23
37/37 anonim válasza:
Nem támogatnak, de a testvéreimmel fejenként kaptunk 3-3 ingatlant és amiben nem lakunk azt kiadjuk bérbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!