Titeket támogatnak anyagilag a szüleitek vagy a férjetek szülei? És ha igen, hogyan?
Minket senki sem támogat semmivel.
Albérletben lakunk 2 gyerekkel, most van úton a harmadik baba.
Jelenleg szerencsére sem mi, sem a szüleink nem vagyunk rászorulva a támogatásra, így mindenki intézi a saját dolgait. Viszont bármikor számíthanánk egymásra, ha úgy adódna.
Persze egy-egy gyerekruhát, játékot szoktak hozni, de azokat mi is meg tudnánk venni.
Anyagilag nem.
Mas modon igen, es ez termeszetesen kolcsonos.
Heti kétszer anyumnál eszünk, van hogy tesz nekünk kaját hazulra is, vesz 1 rúd szalámit, 10 tojást, egy sajtot, ilyesmi.
Anyós régebben segített a számlákkal, de mostanában már nem.
4. vagyok
Szerintem itt senki nem várja el, hogy a szülei támogassák, én nem ezt éreztem a válaszokból. Mi sem várjuk el, teljesen természetes, hogy a szüleink amiben tudnak segítenek, mint ahogy mi is nekik. Senki nem kéri a másikat, ha valakinek szüksége van rá, mindig a másik ajánlja fel a segítségét, legyen az anyagi, vagy erkölcsi. Pl. anyósom imád főzni, neki esik rosszul ha nem megyünk, anyukám fuvaroz engem sokfele, mert jogsim nincs, addig is unokázhat, míg én a dolgom csinálom, mikor anya csúnya válása volt, a férjem gondolkodás nélkül költöztette hozzánk, stb. A lényeg, hogy a kérdés az volt, hogy kit és hogyan támogatnak, mindenki válaszolt. Itt nincs hasznos- nem hasznos válasz, aki a kérdésre válaszolt. A pontozósdi meg inkább "szimpátia" alapján működik, aki régóta olvassa a gyakorit, az tudja. Kár ezen mérgelődni, aki pontoz, általában nem válaszol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!