Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti anyagilag támogatná...

Szülők, ti anyagilag támogatnátok a gyermeketeket, ha tudnátok?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint pl segítenétek-e neki autót venni, ha némi pénz még szükséges lenne hozzá, segítenétek-e némi tőkével, hogy el tudjanak indulni az életben?
2020. máj. 6. 12:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%

Nem segítenék

Tanulja meg mi az a pénz,mennyit kell dolgozni azért az autóért,hogy legyen

2020. máj. 6. 12:10
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Autót nem, de amikor önálló lakáshoz jutott saját erőből, akkor segítettem a berendezési tárgyak megvételében.
2020. máj. 6. 12:13
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Természetesen igen!

Segítek neki ahol tudok, ez nem összekeverendő az otthon ülő munkanélküli gyerek eltartásaval!

Attól meg tudni fogja egy autó, ház értéket hogy adok neki a házhoz meg önerőt vagy lehetőségekhez mertem meg hozza dobok valamennyit a pénzhez amiből kocsit akar venni.

Nekem természetes hogy ott segítem a gyerekem ahol tudom. Az életben való el indulásnál de ha kell később is.

Amíg megtehetem addig örülök hogy segíthetek, de abban is biztos vagyok ha már nem fogok tudni o fog nekem!

2020. máj. 6. 12:19
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Támogatnám, de nem szokta hagyni.
2020. máj. 6. 12:21
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
A lakás vételébe beszálltunk, hogy ne kelljen kölcsön se. Fontosnak tartom, hogy ne albérletre menjen a pénz, hanem saját lakásra, ha van rá lehetőség.
2020. máj. 6. 12:28
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Gyereket nem 18 évre vállal az ember!

2020. máj. 6. 12:30
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
100% ig tamogatnam es fogom is. Elitelem azt, aki 0tbad a gyereknek, csak hogy “ tanulja meg” blablabla...
2020. máj. 6. 12:33
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Persze, ez a minimum. A pofám leszakadna, ha megtehetném, hogy segítek és megtagadom.
2020. máj. 6. 12:41
 9/15 anonim válasza:
87%
Szerintem alap. Még nem vagyok ugyan szülő, de el se tudnám képzelni hogy a majdani gyerekemet ne támogassam. Attól hogy "a segge alá tettem egy kocsit" még ugyanúgy megtanítom küzdeni az életben. Attól hogy van egy alapvető tőkéje amivel mondjuk pesten albérlete van amig tanul, attól még ugyanúgy meg kell küzdenie a diplomájáért. És attol, hogy megadtam neki mindezt, attól még megtanithatom hogy becsülje. Nincs összefüggésben a gyereknek adott anyagi segítség, és a neveltetése, jelleme. Szerintem. N
2020. máj. 6. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Minden normális szülő segítené.

Ez a normális, hogy aki teheti segítse.

És kötelességük is, ha már erre a világra hoztak egy élőlényt, hogy segítsék.

A gyermek nem kéri, nen tudja befolyásolni, de egy szülő igen.

Undorodom az ilyen tanulja meg a gyerek az életben a szenvedést típusú szülőktől.

Lesz elég rendszer, hely, ember, ami és aki ezt meg fogja tanítani, főleg a mai világban.

A szülőnek pont hogy nem ez a feladata.

2020. máj. 6. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!