Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik lakásban élnétek két...

Melyik lakásban élnétek két gyerekkel a kettő közül?

Figyelt kérdés

1. Szüleid nevén nagyobb panel, így nincs bérleti díj, még pénzelnek is, de valójában nem szeretnek, csak az unokák miatt csinálják meg a társadalmi megítélés miatt.amúgy meg rossz a kapcsolat, kritizálnak, beszólogatnak, pl. Ha el mersz szívni egy szál cigit vagy mondasz egy káromkodást előttük (nem rájuk). Mindent utálnak benned, miért vagy kövér, miért nem vagy sikeres, hogy nézel ki, miért nincs elég barátod, miért nem fözöl, miért nem vagy csinos tip top szorgalmas sikeres társasági akire büszkék lehetnének.meg mivel már kerülöd őket a viselkedésük miatt, nem is merik rád iratni a lakást, mert hát érezhetően már te is utálod őket és attól félnek, ha rád iratják, többé le se szarod őket. Egyébként van temérdek vagyonuk és házuk, hogy enélkül is boldoguljanak.

2. Albérlet, szűkösen megélve, nincs program, szórakozás, ruhák játékok max használtan. Kapcsolatot tartani ugyanúgy kell, mert ez erkölcsi kérdés, de szeretet érzete továbbra sincs, csak formaság.inkább érzelmi okokból, hogy szabadabbnak érezzem magam.

3. Maradnek anyamék lakásában, mert hiába költöznék el és nem fogadnék el többé pénzt, az uralkodásuk mélyen beleivódott már az önértékelésembe, akkor is ugyanúgy bántanának és nem tudnám magam értékes, független embernek érezni, akármennyi pénzem van.

2022. jan. 28. 09:05
A kérdező szavazást indított:
1.szüleid nevén panel
2.albérlet panel
101 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
Nem szültem volna addig, amíg nem kettesben éltünk a férjemmel. Mi jóban vagyunk anyukámmal, de ha csak egyet kellene ott aludnom, kinyírnánk egymást, nem hogy évekig, ráadásul szar kapcsolatban… a gyerekek is érzik a feszkót, sokkal többet ér a nyugodt légkör, mint az új játékok.
2022. jan. 28. 09:14
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem szültem volna a semmire, ez az első. Letettem volna egy jó diplomát, ha nem megy a tanulás, egy jó szakmát. Szépen haladva egy saját lakás/ház ha megtehetem, utána házasodás és kölykök. Megölne a szégyen hogy pottyantottam két pulyát, és még pénzelnek is. Őszintén én sem örülnék a szüleid helyében ennek az életútnak, és én sem biztos hogy meg tudnám állni a beszólogatásokat. Mivel szerintem ha elköltöznél, kb. meg lennél lőve a támogatásuk nélkül, maradj otthon és "kuss" a neved.
2022. jan. 28. 09:22
 3/34 anonim ***** válasza:
93%
Albérlet, önálló élet, és nulla vagy minimális kapcsolattartás.
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem lakunk a szülőkkel, ők máshol laknak. Van sok lakásuk. Elváltam, ezért a férjemmel sem élek.
 5/34 A kérdező kommentje:
Ha nincs unoka,az lett volna a baj,hogy szüleimnek nincs kire hagyni azt a sok pénzt.
2022. jan. 28. 09:24
 6/34 anonim ***** válasza:
94%
Akkor hagyták volna rád vagy másra. Az unoka kifogás hülyeség.
2022. jan. 28. 09:26
 7/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem büntetném a gyerekemet azzal, hogy szar körülmények közt el, ha már én hülye vagyok megoldani a gondjaimat. Szülők lakasa.
2022. jan. 28. 09:26
 8/34 anonim ***** válasza:
88%

Az 1. variációt végigolvasva az volt az érzésem, hogy egy dacoskodó, frusztrált kamasz írta. :-))) Pedig ugyebár 2 gyereked van. És ahogyan a fogalmazásból érzem, apuka nincs a képben, szóval a gyerekvállalások is ugyanúgy el lettek cseszve, mint annyi minden más az életedben...

Elárulom: akármelyiket választod, a szüleid elől esetleg, de saját magad elől biztosan nem fogsz tudni elmenekülni.

2022. jan. 28. 09:29
 9/34 anonim ***** válasza:
98%
Ez alapján nem érzem azt, hogy megengedheted azt a luxust magadnak, hogy albérletet fizess a semmire, mert a kapcsolatot ugyanúgy tartanád ezután is. Inkább örülj, hogy van hol laknod. A kritikából meg csak azt vedd magadra, ami előre visz. Mert hogy azért lenne min változtatni az életedben, az szinte biztos.
2022. jan. 28. 09:37
 10/34 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem rad férne egy pszichologus hogy rendbe tegye az önértékelésed.
2022. jan. 28. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!