Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakásban vagy házban laktok...

Lakásban vagy házban laktok kicsi gyerekkel? Újban vagy régiben?

Figyelt kérdés

új, modern belső kialakítással vagy van aki régebbi, házban/lakásban él?

Facebookon szinte minden ismerősömnek nagyon szép a belső kialakítás, szép csempe, járólap, bútor...én ezt nem tudom megvalósítani jelenleg.

Nem is nagyon szeretem emiatt ha jönnek hozzánk, mert attól tartok hogy lesajnálnak és megjegyzik, hogy de régi, repedezett stb minden

2021. ápr. 21. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Modern házban lakunk. Mázlink volt a vétellel, mindössze nyolc éves az ingatlan. A bútorok nem mind új, nyilván hoztuk magunkkal a másik lakásból a régieket is,1-2-t cseréltünk csak. Szerintem nincs mit szégyellned azon sem, ha esetleg nem tiptop a ház berendezése. Én egy régi házban nőttem fel, régi bútorokkal, egy csomót még msot sem tudtak lecserélni a szüleim. És ők is ugyanezt érezték sajnos, különösen már mikor felnőttünk és jöttek a párjaink, de szerintem ebben semmi szégyellnivaló nincs.
2021. ápr. 21. 14:52
 2/8 anonim válasza:
Szerintem ilyesmi miatt kár szégyenkezned. Egyik barátomék is most tudtak venni egy kisházat ami felújításra vár, de ugye 2 gyerek, hitel mellett nem olyan egyszerű szóval jelenleg alig van bútoruk és a fürdőn kivül minden felújításra szorul. Persze fb-ra nem töltik fel hogy jelenleg ilyen, de akkor sincs rajta mit szégyellni, ha egyszer eljutnak oda hogy jut a felújításra is gyönyörű lesz.
2021. ápr. 21. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

100 éves vályogház, 70esévekben hozzáépítve... Pala tető, kályha fűtés.

Én pont leszarom ki mit szólhozzá.

2021. ápr. 21. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

kedves utolsó, hány évesek vagytok? vannak kicsi gyerekeitek?

2021. ápr. 21. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
34, párom 30, egyelőre 1 11 éves lányunk van, nem közös gyerek, de tervben van az is.
2021. ápr. 21. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

80as években épült lakást tudtunk venni. Folyamatosan apránként újitgattuk gyerekek mellett. Még mindig lenne mit cserélni, javitani, de egyáltalán nem szégyenkezünk.

Persze minden álmom hogy uj épitésű házunk legyen egyszer.

2021. ápr. 21. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi viszonylag olcsón vettünk lakást, és a babaprojekt előtt felújítjuk, mert szerencsére maradt rá. Ha nem maradt volna, pont nem érdekelne :D Van 50 évem kikerázni a lakást, hova siessek. Ráadásul gyerekkel laktak itt előtte, és egy ép falfelület sem volt, mindenhol zsírkréta, foltok, kéznyomok, volt itt élet rendesen.

Mi előtte egy 100 éves lakásban laktunk a belvárosbaan, polgári lakásban, ott minden retro volt, de imádtam, meg sem fordult a fejemben, hogy nem jó. csak hát albérlet, ezért oda nem lehet lebabázni.

2021. ápr. 21. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Régi, amolyan "nagypolgári" házban lakunk. Én imádom, mert van hangulata, tágas és stílusos. A mai újépítésűek nekem nem tetszenek, ahhoz pedig, hogy újonnan építkezzünk egy klasszikusabb stílusú házat,kb 2x annyi pénz kellene...
2021. ápr. 23. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!