Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Gödöllő környéki falvak,...

Gödöllő környéki falvak, települések mennyire biztonságosak, mennyi a cigó?

Figyelt kérdés

Iklad, Domony, Domonyvölgy, Valkó, Vácszentlászló, Dány, Szentkirály, Isaszeg, Sülysáp, Mende, Kóka, Tápiószecső, Szentmártonkáta, ezek érdekelnének.

Megköszönöm, ha olyan ír, aki itt él vagy saját tapasztalata van.

jan. 30. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Iklad jó, Domonynak az eleje (Bag felé eső része) jó, Domonyvölgy jó, az ilyen hétvégi házas terület, Isaszegnek, Sülysápnak, Mendének is vannak jó részei. A többi felejtős. Valkó, Vácszentlászló katasztrófa (Lászlón lakom)
jan. 30. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszi!

Vacszentlaszlo gaz? Oda jar egy ismerosom vadaszni, azt mondta nagyon biztonsagos, szeretik a helyiek. Mi ott a gond?

jan. 30. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az üdülő-övezetre gondolt a tónál, az tényleg jó kis hely. De a falu a lakosság összetétele miatt nem. Én családott itt nem alapítanék, de ha nem akarsz gyereket, el lehet itt élni.
jan. 31. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Galgamácsa?
febr. 1. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
M3 közelében itt Bagon vannak cigányok de nem vészes, és jó a közlekedés is főleg Bp irányába, de Gödöllőre és Hatvanba is, én nem költöznék el innen szerintem nagyon jó helyen van. Vácszentlászló, Valkó nekem már nagyon kieső hely lenne.
febr. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!