Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az unokatesómat megverte a...

Az unokatesómat megverte a mostohaapja. Szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Ma éppen unokatesóméknál voltam. Délután (késve) elindult a mostohaapja az unokatesómért a sulihoz(legyen most a neve Vivi a neve, nem akarom megnevezni), ő 11 éves. Vivi már régóta várt, azt hitte nem jönnek érte, ezért elindult haza egyedül, kb 5-10 perc az út. Út közben találkozott a mostoha apjával, aki mikor hazaértek, megverte őt, hogy miért indult el. Hozzáteszem, nem laknak veszélyes környéken. Nem volt kicsit durva vele? Unokatesóm anyukája nem szólt semmit, hagyta, hogy megverje. Ha az én gyerekemet megütné valaki, nem hagynám annyiban. És nem ez volt az első alkalom, hogy megverte, mivel alkohista. Mit csináljak? Kinek szóljak?

18L

2022. jan. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
10%

50.-re.

A nő hibája, mert ha nem nettó idióta, akkor tudnia kell, hogy a pasi leléphet, meghalhat, piálni kezdhet, megrokkanhat munkaképtelenre,...

2022. jan. 26. 11:59
 52/58 anonim ***** válasza:
95%
Persze, persze, tudom, minden IS nő hibája. Lapozzunk. A férfiak meg soha nem felelnek semmiért.
2022. jan. 26. 12:09
 53/58 anonim ***** válasza:
78%

52.-re.

Ha hazaviszel egy kutyát, amit a lakásodban hagysz bezárva egész napra, majd este össze van xarva a szőnyeg mire hazaérsz, az SZERINTEM, nem a kutya hibája.

2022. jan. 26. 12:13
 54/58 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos a felháborodásod Itt az anyukának kéne közbe lépni nem neked.

Szerintem ő is retteg ettől az embertől ismét férre nyúlt nem a megfelelő emberhez ment férjhez

Én a te helyedbe a kislány iskolájában szólnák az osztályfönöknek.

Ő majd értesíti a gyámügyet.Te személyeddel szemtől szemben maradj ki belőle nehogy bajba kerülj

Igen agresszív ember lehet ez a férfi!

2022. jan. 26. 13:46
 55/58 anonim ***** válasza:
84%
Előbb szólitok le kamionosokat hogy kell e szex mint hogy egy idegrn verje a gyerekem.
2022. jan. 26. 13:50
 56/58 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen ugyanez az eset játszódott le velem gyerekként, még a kor is stimmel. Annyi különbséggel, hogy én nem azért indultam el a suliból, mert a szülők késtek, hanem azért, mert elmaradt egy órám.

Apámtól akkor az egyszer kaptam pofont életemben, de attól vérzett az orrom. Már 30 elmúltam, de azóta sem bocsájtottam meg neki ezt az esetet.

2022. jan. 26. 15:10
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy lesz4rják mindenhol. Nem fognak intézkedni. Tapasztalat.
2022. jan. 26. 19:02
 58/58 anonim ***** válasza:
95%

Egy próbát megér.

De ahogy írták : jobb kimaradni, azért szokott az lenni, kevesen szólnak a megfelelő helyen.

2022. jan. 26. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!