Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az unokatesómat megverte a...

Az unokatesómat megverte a mostohaapja. Szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Ma éppen unokatesóméknál voltam. Délután (késve) elindult a mostohaapja az unokatesómért a sulihoz(legyen most a neve Vivi a neve, nem akarom megnevezni), ő 11 éves. Vivi már régóta várt, azt hitte nem jönnek érte, ezért elindult haza egyedül, kb 5-10 perc az út. Út közben találkozott a mostoha apjával, aki mikor hazaértek, megverte őt, hogy miért indult el. Hozzáteszem, nem laknak veszélyes környéken. Nem volt kicsit durva vele? Unokatesóm anyukája nem szólt semmit, hagyta, hogy megverje. Ha az én gyerekemet megütné valaki, nem hagynám annyiban. És nem ez volt az első alkalom, hogy megverte, mivel alkohista. Mit csináljak? Kinek szóljak?

18L

2022. jan. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Lökdöste pofozgatta szegény annyira, hogy elesett. Én konkrétan lefagytam, nem tudtam, mi történik itt, családon belül még sosem láttam hogy valakit bántalmaznak. Köszönöm a válaszokat! Édesapja leszarja sajnos, 7 éves koráig azt hitte, hogy a mostohaapja a vérszerinti apukája.
2022. jan. 26. 08:23
 42/58 A kérdező kommentje:

Bátorságot veszek magamon, és mindenképpen intézkedek már ma

Csak az a gond, hogy most suliban vagyok, tanár meg ki fog nyírni, ha meglátja hogy telefonozok, de az sem érdekel mert a családom mindennél fontosabb.

2022. jan. 26. 08:25
 43/58 anonim ***** válasza:
97%
Ha szólsz a tanárnak hogy baj van, nem fog kötekedni.
2022. jan. 26. 09:08
 44/58 anonim ***** válasza:
67%
Valószínű a mostohafater anyunka is kioszt pár pofont, ha közbeszól, azért nem történik semmi. Inkább a gyerek anyját kérdezném, mert lehet ő is bajban van.
2022. jan. 26. 10:13
 45/58 anonim ***** válasza:
94%
Akkor tagadni fog, mert fél.
2022. jan. 26. 10:14
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Suliba vagy..

Nem szép dolog hogy esetleg óra alatt írsz.

Nekem mint 5 X en túlinak az a meglátásom, az osztály főnöködtől kérj segítséget.

Ha lehet vele beszélni erről...

Vagy a gyermek osztály főnökével beszélni, mit vett észre erről.

Sok olyan láthatatlan jelet adnak a gyerekek, amit ért a tanár...

Anyuka? Lehet őt is szokta bántani. Lelki terrorba tartja.

2022. jan. 26. 10:56
 47/58 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg anyukája is terrorban tartja. Osztályfőnökét nem ismerem, de fel keresem és beszélek vele.
2022. jan. 26. 11:37
 48/58 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, elnézést a korábbi kifakadásomért, de mint egykori áldozat, aki körül többen tudtak a bántalmazásról, de basztak bármit tenni, ugrok a témára. Mert pontosan tudom milyen rettegésben élhet az a kislány.
2022. jan. 26. 11:42
 49/58 anonim ***** válasza:
21%

A nőket kérdem.

Minek szültök? És utána minek álltok össze egy barommal?

Jó, nyilván kell a lóvé, de ezt szeretőként is megkapnád.

2022. jan. 26. 11:47
 50/58 anonim ***** válasza:
91%
na a nőgyűlölő hülye... Mert ugye ha egy férfi szemét, az a nő hibája: mert merészel nem a jövőbe látni. Aranyom, a férfiak többsége kiba.szottul jól alakoskodik amíg benne nem ül a tutiban. ez a titok nyitja.
2022. jan. 26. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!