Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az unokatesómat megverte a...

Az unokatesómat megverte a mostohaapja. Szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Ma éppen unokatesóméknál voltam. Délután (késve) elindult a mostohaapja az unokatesómért a sulihoz(legyen most a neve Vivi a neve, nem akarom megnevezni), ő 11 éves. Vivi már régóta várt, azt hitte nem jönnek érte, ezért elindult haza egyedül, kb 5-10 perc az út. Út közben találkozott a mostoha apjával, aki mikor hazaértek, megverte őt, hogy miért indult el. Hozzáteszem, nem laknak veszélyes környéken. Nem volt kicsit durva vele? Unokatesóm anyukája nem szólt semmit, hagyta, hogy megverje. Ha az én gyerekemet megütné valaki, nem hagynám annyiban. És nem ez volt az első alkalom, hogy megverte, mivel alkohista. Mit csináljak? Kinek szóljak?

18L

2022. jan. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
#4 oda gondolom elöször be kell telefonálni időpontért, ugye?
2022. jan. 25. 19:50
 12/58 anonim ***** válasza:
23%
Én inkább szégyellném magam hogy nem merek szólni, ha megtudom hogy verik a családtagomat. Tükörbe tudsz nézni? Úgyhogy foghatod vissza magad, és ne minket oktass ki.
2022. jan. 25. 19:52
 13/58 anonim ***** válasza:
38%
"Nem kioktatást kértem, ha valami nem tetszik el lehet menni" Érdekes, itt nagy a szád, de lapítasz mikor bántalmaznak egy kislányt.
2022. jan. 25. 19:52
 14/58 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, csak most tudtam meg, hogy mik szoktak ott unokatesóméknál lenni, mivel nagyon ritkán találkozunk. Van úgy hogy hónapokig nem. Ha tudtam volna, nem most írtam volna ki a kérdést.
2022. jan. 25. 19:53
 15/58 A kérdező kommentje:
Apámmal élek, de ő most éjszakás, ezért nincs itthon. Felhívjam és szóljak? Családból másra nem számíthatok.
2022. jan. 25. 19:55
 16/58 anonim ***** válasza:
87%

- csalàdsegitö

- zöld szàm a rendőrségnél

2022. jan. 25. 19:57
 17/58 anonim ***** válasza:
7%

1.: jogos, mert a gyerek biztonsága az első.

2.: Hatóságot bevonni jó ötlet? És utána? Ha kikerül a képből, akkor a kaját és a villanyt ki fizeti, te?

2022. jan. 25. 20:10
 18/58 anonim ***** válasza:
88%
Ja, de inkább verje szerencsétlen gyereket csak hogy be legyen fizetve a gázszámla? Cuki vagy.
2022. jan. 25. 20:13
 19/58 anonim ***** válasza:
15%

Mennyire reális, hogy egy bántalmazó, aki idáig jól titkolta a dolgokat, hiszen a kérdező nem tudott eddig róla, pont egy kívülálló előtt fogja bántalmazni a gyereket?

Anya esetén elhiszem, van akinek a pasi fontosabb a gyerekénél, de amikor odafigyel a látszatra, kételkedem a történet valódiságában.

2022. jan. 25. 20:18
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Mond el apukàdnak. Hátha ő jelzi tovább
2022. jan. 25. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!