Az unokatesómat megverte a mostohaapja. Szerintetek jogosan?
Ma éppen unokatesóméknál voltam. Délután (késve) elindult a mostohaapja az unokatesómért a sulihoz(legyen most a neve Vivi a neve, nem akarom megnevezni), ő 11 éves. Vivi már régóta várt, azt hitte nem jönnek érte, ezért elindult haza egyedül, kb 5-10 perc az út. Út közben találkozott a mostoha apjával, aki mikor hazaértek, megverte őt, hogy miért indult el. Hozzáteszem, nem laknak veszélyes környéken. Nem volt kicsit durva vele? Unokatesóm anyukája nem szólt semmit, hagyta, hogy megverje. Ha az én gyerekemet megütné valaki, nem hagynám annyiban. És nem ez volt az első alkalom, hogy megverte, mivel alkohista. Mit csináljak? Kinek szóljak?
18L
#26 miért szerinted egy 18 éves “felnőtt” lánynak mit kéne csinálni?
Nem tudjuk, milyen helyzetben van, de nyilván azért kérdez, mert segíteni akar. Erre neked meg hányhatnékod van, mert te áldozat voltál, ahelyett h mondanád neki h mit kellene tennie, milyen lehetőségei vannak…te vagy aki lesz@rod itt az áldozatot, nem ő. Nézz már magadba.
35-ös, ugye csak viccelsz.
Egy férfi simán rá tud csapni úgy egy kislány seggére, hogy az nem ül le.
Néha a párom is úgy megüt (nem bántalmaz, hanem birkózunk, vagy előjáték, vagy csak random), hogy úbsszus, és én felnőtt nő vagyok, ő pedig nem is dühből csinálja.
De a kérdésből nem derül ki, hogy milyen verésről van szó. Egy csomóan egy kissebb pofont is verésnek állítanak be, amit két perc múlva már nem is érzel az arcodon.
Ha a mostohaapa ököllel ütötte volna a gyereket, aki a földön fekszik nyöszörögve, akkor nem hiszem, hogy az anyuka hagyta volna a dolgot. Abból, hogy ő nem csinált semmit, nekem az jön le, hogy nem volt itt semmilyen komoly verés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!