Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket támogattak a szüleitek...

Titeket támogattak a szüleitek amikor munkanélküliek voltatok?

Figyelt kérdés

Páromat nem igazán támogatják, nem tudom mit gondolnak miből él. Több hónapja keres állást, decemberig nagyjából eltartotta magát a megtakarításából, de jelenleg majdnem mindent én fizetek.

Átlagos fizetésem van, ha ő is dolgozna tudnánk félre is tenni, de így mindig feléljük az egészet. A szülei nem adnak neki, pedig kicsit jobban áll a családja mint mi. Nekem segítenek folyamatosan a szüleim és rosszul érzem magam, hogy mindent nekem kell előteremteni, ahelyett, hogy ezt az összeget félretenném későbbre.

Kérni nem nagyon mer mert csak leszidják, hogy dolgozni kellene, amit tényleg próbál, de nem könnyű elhelyezkedni vidéken. De ez mégsem teljesen jó így, hogy nekem kell eltartani amikor ez még nem házasság.

24/N

2022. jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
65%
Te támogatnád a palid szüleit vagy a tieidet ha munkanélkül lennének? Na ugye.
2022. jan. 24. 20:09
 2/48 anonim ***** válasza:
94%
Ha nincs munka videken költozni kell. Gyerekszerepbol meg kilephetne. Van valamo szakmàja?
2022. jan. 24. 20:10
 3/48 A kérdező kommentje:

Én a szüleimet támogatnám, miért ne? Ők is segítenek ha bármi problémám adódik.

Ha valami nagy dolgot vesznek adok bele mindig,szerintem ez így normális.

2022. jan. 24. 20:11
 4/48 anonim ***** válasza:
80%

Munka mindig van, még ha xar is, csak valaki inkább éhen döglik helyette. Ha gyereketek lenne akit fenn kell tartania, akkor sem "lenne" munka számára? Kötve hiszem. Kivéve ha ilyen kis tutyi mutyi, hogy az asszony tartja egy pici fizetésből és még a szüleitől is kuncsorog.

Adjál neki ultimátumot, hogy vagy elmegy akárhova is dolgozni, vagy lelépteted, mert ez így nem megy.

És nem, nem a szüleire kell fogni az egészet!

És ha nem lenne miből támogatniuk?

Engem támogattak volna akármikor a szüleim, de inkább gyárban szo*tam a faxt, hogy legalább tapasztalatom legyen. :)

2022. jan. 24. 20:12
 5/48 anonim ***** válasza:
83%
Írjál már légyszíves egy megyét, vagy nagyobb várost, szétnézek, mennyire "nincs" ott munka jelenleg. :)
2022. jan. 24. 20:13
 6/48 anonim ***** válasza:
81%

Nem kellett, hogy a szüleim támogassanak, mert soha nem voltam munkanélküli.

50 oda, 50 vissza km-t ingáztam és eljártam takarítani, míg 2 év után aztán végre találtam a főiskolai diplomámnak megfelelő állást, megfelelő fizetéssel. Addig meg pucoltam mások vécéjét.

De hogy a szüleim tartsanak el vagy a párom, számomra elképzelhetetlen helyzet lett volna, a kiszolgáltatottságról nem is beszélve.

2022. jan. 24. 20:22
 7/48 anonim ***** válasza:
88%

"De ez mégsem teljesen jó így, hogy nekem kell eltartani amikor ez még nem házasság."

Ez komoly?

Amúgy meg nem támogattak, kétszer voltam munkanélküli 2x2 hónapig, de elvállaltam az első munkát aztán később kerestem jobbat. A szüleim nem is tudtak hogy nincs munkám, nem mondtam el nekik. Pedig támogattak volna...

2022. jan. 24. 20:26
 8/48 anonim ***** válasza:
87%
Ha munkanelkuli is voltam, max 2 hetig... nem szorultam tamogatasra, amikor epitkezni kezdtunk, akkor nyilvan segitettek anyagilag (is), de a parommal mindketten dolgoztunk mellette.
2022. jan. 24. 20:26
 9/48 anonim ***** válasza:
78%
Mióta felnőtt, dolgozó ember vagyok, nem kellett támogatni egy percet sem. Az nekem alapvetően fura, ha valaki hónapokig nem talál munkát.
2022. jan. 24. 20:47
 10/48 anonim ***** válasza:
96%

Én még sosem voltam munkanélküli, de a férjem valamikor a kapcsolatunk elején volt. Támogatták a szülei, igen. Igaz, kb. 3 hónapig volt álláskereső.

Most anyósom munkanélküli (sajnos már több, mint fél éve). A covid sajnos borított náluk mindent és igen, a férjem is ad nekik gyakran pénzt.

Van, hogy bevásárolunk nekik, van, hogy fizetünk egy számlát, stb.

Nekünk most belefér, akkor miért ne..?

2022. jan. 24. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!