Munkanélküli lettem és anyám azt mondta ne nagyon menjek ki az utcára mert neki az ciki. Hát milyen ember ez?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 10:23
1/33 anonim válasza:
Ki mondja? Mit dolgoztál? Hány éves vagy? Hány éves ő? Túl kevés infó.
2/33 anonim válasza:
Miért rá van írva a homlokodra, hogy munkanélküli???
4/33 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kettőnek mi köze van egymáshoz. Csomóan vesztik el a munkájukat a vírus miatt. Majd találsz mást.
8/33 anonim válasza:
Gondolom, egy kis faluban lakik, ahol mindenki ismer mindenkit, és látják, hogy munkaidőben mászkál.
9/33 anonim válasza:
Én is elvesztettem a munkámat, sőt nekem még haza is kellett így költöznöm, mégsem ítél el senki, pedig faluban élek. Amúgy meg max pár napig pletyka tárgya, a szerelmi életek meg a gyerekáldás nagyobb téma szokott lenni.
10/33 anonim válasza:
Szerintem az anyja már a netkábelt is kihúzta, mert észrevette, hogy ezt kiírta ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!