Munkanélküli lettem és anyám azt mondta ne nagyon menjek ki az utcára mert neki az ciki. Hát milyen ember ez?
50 éves vagyok lehetne 32 éves gyerekem is.
Pontosan tudom, hogy mi a KMK.
Régen abba a barna kisköny személyi beírták a munkahelyed. Ha igazoltattak és nem volt munkahelyed, kaptál a zsaruktól.
#17, Csak nem a kérdező anyukájához van szerencsénk?
Bár ne hiszem, mert aki kökpköd, annak a munka ismeretlen fogalom..
Az lesz ciki, ha az is maradsz. Ahhoz, hogy keress újat és tudj intézni dolgokat, ahhoz ki kell menni az utcára.
Nem a munka elvesztése a ciki, hanem az, ha nem akarsz dolgozni, miközben nincs miből megélni.
Nem jó munkanélkülinek lenni. De ez átmenet. Ahhoz, hogy fel tudj emelkedni és összeszedd magad arra a komfort zóna nem alkalmas, az csak butít. Ha elveszted az állásod, kapsz egy kisebb pofont, hogy összessedd magad. Fejlessz magadon. Frissítsd a tudásod. Frissítsd a CV-d. Regisztrálj profession hu-ra stb. Keress új lehetőségeket. Ápold a kapcsolataidat. Találj új lehetőségeket. Törődj az egészségeddel!
Ehhez érdemes kimozdulni.
Ha otthon maradsz, hogy lesz új "állásod"?
8as, határozd meg a munkaidő fogalmát...
Lehet műszakban dolgozni, reggeles, éjszakás, lehet szabadnapos, szabadságon, táppénzen, stb.
Kötetlenül, rugalmas munkaidőben is.
Allergiás vagyok erre a "munkaidőben"-re, mintha mindenkinek ugyanakkor lenne a munkaideje...
Furcsa, hogy többen nem tartják cikinek, ha nem is keres új munkahelyet, hanem anyja nyakán akarna majd élni.
Meglepett, ennyi a munkakerülő itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!