Meddig voltál munkanélküli ha voltál?
Soha egy napot se voltam az. Ha más nem adott munkát, akkor vállalkoztam. Ha pedig meguntam, kerestem.
Te is találtál volna, csak válogatsz. Ez alapján tehát elmondható, hogy van munka, találnál is, csak nem fogadtad el. 13 hónapja nincs munkád, de ez nem teljesen a másik fél hibája. Azért ezt mondjuk ki.
Idén a rendkívüli jogrend miatt bezártunk, majd áprilistól 2,5 hónapra leszüneteltettem az e.v.met, utána júni közepén újra indult. Addig a továbbképzések, meg az üzletmenet átszervezése volt napirenden a covidhoz igazítva.
Előtte 2014-ben voltam munkanélküli utoljára, szintén 3 hónapig. Illetve amikor külföldön szezonálisan dolgoztam előtte, akkor kétévente ki is használtam itthon ezeket a 3 hónapokat a két szezon közötti időszakokban, továbbtanulás mellett.
90 napig kaptam a munkanélkülit, aztán még 3 hónapig "semmi".
Én is "válogattam", majd hirtelen 2 helyre is nagyon esélyes lettem. Ahol előbb lement a többfordulós szelektálás, oda mentem.
Ez 2014-ben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!