Meddig voltál munkanélküli ha voltál?
2019. szeptember 26-án léptem ki valahol és 2020. február 3-án kezdtem a jelenlegi borzadályban.
Reggeltől-estig tanultam, mialatt munkanélküli voltam, egy ideig két sulit is csináltam, egy OKJ-t és egy esti egyetemet.
A fenti időszak alatt 2 hétig dolgoztam kereskedelembe, majd alakult egy garázscéggel valami, így felmondtam. A garázscégnél otthon kellett "dolgoznom", magamra hagyva, napi 4 órában, 90 ezerért. Ezt nem is tekintem normálisan munkahelynek.
Az a gond, hogy akkor még ebben a szakmában mindenféle papír nélkül, épphogy készülgető első normális referenciamunkával nem találtam állást (persze behívni már azért be-behívtak), ezért egy Facebook-csoporttal próbálkoztam. Oda pici garázscégek ((is?)) tesznek fel hirdetéseket, akiknek nincs pénzük normális álláskereső portálokra. Nomeg magukat se veszik elég komolyan ehhez. :D :D :D
A mostani munkahelyem is borzalmas és most, a COVID alatt váltani se tudok, 3 hónapja próbálkozom nagyon komolyan.
Hajrá, Kérdező amúgy!
Most a COVID miatt nehéz... Illetőleg kicsi válogatósság belefér.
Mivel foglalkozol otthon? Tanulsz pl nyelvet?
Tavaly, és önszántából 2,5hónapig.
Valójában amikor elkezdtem keresni, egy nap alatt lett új munkahelyem.
Isten segítsen kedves kérdező🙏 és engem is, habár én most már kismama vagyok. De jó lenne egy kis munka mert nagyon unatkozom.
Angolul hallgatok és csin. videókat is a youtubeon, más nyelven is beszélek, végzettségem is van, amivel már évek óta nem vesznek fel azaz nincs rá igény ..
Masszőr leszek majd szülés után. Magánvállalkozó
A munkát nemrég veszítettem el, én eléggé nehezen dolgozom és dolgoztam fel mindezt mert az ellenségem a magány és azóta nem találom a helyem.
A keresést feladtam egyelőre.
12..talán azértmert neked szerencséd volt.
nem mindeknkit vesznek fel a szakmájáa, vagy talál azonnal munkát, most a vírus idején is nagyon válogatosak, vírus előtt özönlöttek a hívasok de most semmi...
Most márciustól szeptemberig nem volt, kb napra pontosan fél évig. Olyan 30 helyre jelentkeztem, ebből egy vett volna fel, de iszonyatosan kevés pénzért (erről nem szólt a fáma a hirdetésben) és messze is lett volna, egy meg behívott, de mikor meglátta, hogy a város túlsó felében lakom (ami benne volt a cv-ben, nem tudom, minek húztuk egymás idejét egyáltalán), el is utasított szinte azonnal.
Sajnos most megint bizonytalan a helyzetem, néhány embert már elküldtek fizetetlen szabira, én még maradok egyelőre, csak más munkakörben, kevesebb pénzért. Meglátjuk, mi lesz.
Egy turizmusban dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!