Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig voltál munkanélküli ha...

Meddig voltál munkanélküli ha voltál?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ki meddig volt a legtovább munka nélkül. Nekem 13 hónapja nincs munkám, ez idő alatt persze voltam próbanapokon és valahova fel is vettek de inkább passzoltam, mert nem nekem való volt. Elég soknak érzem ezt. Mit tevékenykedtetek ez idő alatt?

2020. okt. 28. 15:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

2019. szeptember 26-án léptem ki valahol és 2020. február 3-án kezdtem a jelenlegi borzadályban.

Reggeltől-estig tanultam, mialatt munkanélküli voltam, egy ideig két sulit is csináltam, egy OKJ-t és egy esti egyetemet.

A fenti időszak alatt 2 hétig dolgoztam kereskedelembe, majd alakult egy garázscéggel valami, így felmondtam. A garázscégnél otthon kellett "dolgoznom", magamra hagyva, napi 4 órában, 90 ezerért. Ezt nem is tekintem normálisan munkahelynek.

Az a gond, hogy akkor még ebben a szakmában mindenféle papír nélkül, épphogy készülgető első normális referenciamunkával nem találtam állást (persze behívni már azért be-behívtak), ezért egy Facebook-csoporttal próbálkoztam. Oda pici garázscégek ((is?)) tesznek fel hirdetéseket, akiknek nincs pénzük normális álláskereső portálokra. Nomeg magukat se veszik elég komolyan ehhez. :D :D :D

A mostani munkahelyem is borzalmas és most, a COVID alatt váltani se tudok, 3 hónapja próbálkozom nagyon komolyan.

Hajrá, Kérdező amúgy!

Most a COVID miatt nehéz... Illetőleg kicsi válogatósság belefér.

Mivel foglalkozol otthon? Tanulsz pl nyelvet?

2020. okt. 29. 07:37
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Sose voltam munkanélküli. Mindig azonnal találtam munkát. Nem is értem az olyanokat akik nem találnak.
2020. okt. 29. 07:54
 13/24 anonim ***** válasza:

Tavaly, és önszántából 2,5hónapig.

Valójában amikor elkezdtem keresni, egy nap alatt lett új munkahelyem.

2020. okt. 29. 08:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Isten segítsen kedves kérdező🙏 és engem is, habár én most már kismama vagyok. De jó lenne egy kis munka mert nagyon unatkozom.

Angolul hallgatok és csin. videókat is a youtubeon, más nyelven is beszélek, végzettségem is van, amivel már évek óta nem vesznek fel azaz nincs rá igény ..

Masszőr leszek majd szülés után. Magánvállalkozó

2020. okt. 29. 15:09
 15/24 anonim ***** válasza:

A munkát nemrég veszítettem el, én eléggé nehezen dolgozom és dolgoztam fel mindezt mert az ellenségem a magány és azóta nem találom a helyem.

A keresést feladtam egyelőre.

2020. okt. 29. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:
milyen FB csoportban hirdetnek ilyen 4 órás 90ezres munkákat?
2020. okt. 29. 15:17
 17/24 anonim ***** válasza:
vagy úgy egyáltalán melyik csoportban kell keresgélni azon cégek ajánlatit akiknek nem telik professionös hirdetésre?
2020. okt. 29. 16:27
 18/24 A kérdező kommentje:

12..talán azértmert neked szerencséd volt.

nem mindeknkit vesznek fel a szakmájáa, vagy talál azonnal munkát, most a vírus idején is nagyon válogatosak, vírus előtt özönlöttek a hívasok de most semmi...

2020. okt. 29. 18:29
 19/24 anonim válasza:
Nekem 11honapja nincs munkám.nagy városba költöztem mar nagyjából tudok közlekedni de felek is jelentkezni,de folyamatosan nezem az álláshirdetèseket erőt veszek magamon es szètküldöm az önéletrajzomat aztán majd lesz valami benne is vagyok egy csoportban de sokat olvasok ilyeneket hogy Vagy 10helyre elküldik az önéletrajzukat de válaszrase mèltatják őket,pedig mar szeretnék dolgozni már ugy vagyok vele hogy bármit be válallok legyen az akár takarítás nem életcélom evekeig azt csinálni csak amig oszze nem gyűjtöm a pénzt olyan tanfolyamra amit szeretnek is csinálni,nem olyan jo itthon ülnii
2020. okt. 30. 12:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Most márciustól szeptemberig nem volt, kb napra pontosan fél évig. Olyan 30 helyre jelentkeztem, ebből egy vett volna fel, de iszonyatosan kevés pénzért (erről nem szólt a fáma a hirdetésben) és messze is lett volna, egy meg behívott, de mikor meglátta, hogy a város túlsó felében lakom (ami benne volt a cv-ben, nem tudom, minek húztuk egymás idejét egyáltalán), el is utasított szinte azonnal.

Sajnos most megint bizonytalan a helyzetem, néhány embert már elküldtek fizetetlen szabira, én még maradok egyelőre, csak más munkakörben, kevesebb pénzért. Meglátjuk, mi lesz.

Egy turizmusban dolgozó

2020. nov. 2. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!