Mit kellene tennem, hogyha lelkileg nagyon megzuhantam az utóbbi idők történései miatt? Mi lenne a megoldás?
Szóval a gyilkos gyógyszerészig azt hitted, hogy a Hello Kitty világában élsz, ahol csak csillámpónifaszlámák vannak a vadonban?
Nem azért nincs senkid, mert esetleg kevés a fizetésed, vagy mert a szüleiddel élsz... A pszichológust pedig erősen ajánlom én is...
Nem, nem hittem azt, nem tudod, hogy a 27 év alatt miken mentem keresztül!
Egy szóval nem mondtam, hogy ezért nincs párkapcsolatom, csak megelőztem az okos kommenteket, hogy akkor költözzek a pasimhoz.
Akkor felteszem a kérdést, h értsd te is: Hagyjam magukra a munkanélküli szüleimet, mintha idegenek lennénk???
Vagy esetleg ebben a gondohatod milyen jó családi légkörbe és anyagi helyzetbe még egy pasit is újítsak be???
Ebbe a miylen jó családi légkörbe nyugodtan beújíthatsz egy pasit. Egy normális férfi nem fog megijedni pár problémától...
Értem, hogy a szüleidnek nincs munkája, de nagyon nehéz elhinni azt, hogy nem találnak semmit... Milyen végzettségük van? Melyik városban éltek? Társasház, vagy kertes?
60-hoz közel vannak, középfokú végzettséggel.. Nem utánuk kapkodnak sajnos a munkáltátók, ha hiszed, ha nem..
Sajnos ez a helyzet, ha hiszed, ha nem. Nyilván folyamatosan próbálkoznak..
Ezek miatt lelkileg sincsenek topon, ami szerintem tök normális.
Na és ebben a helyzetben, én inkább pasizzak..teljesen logikus, tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!