Mit kellene tennem, hogyha lelkileg nagyon megzuhantam az
utóbbi idők történései miatt? Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, Nagymamám ősszel meghalt koronavírusban. Diplomával rendelkezem, elég stresszes a munkám,de szeretem, jelenleg az egyetlen fix pont és boldogság az életemben,nem keresek olyan rosszul, egyedül talán megélnék belőle (190 ezer ft), de szüleimet is támogatni nem tudnám, ha nem velük élnék. Már nagyon szívesen elköltöznék itthonról, lenne is hova (Mamától örökölt lakás, igaz azt fel kellene újítani)de akkor szüleim rezsijébe már nem tudnék beszállni. Anyukám már 1 éve munkanélküli, most Apa munkahelye is megszűnik a válság miatt.55-60 évesen nem nagyon találnak munkát, nyugdíj még messze van. Párom nincs a fenti okok miatt, ráadásul saját lakásunk is fel kellene újítani. A gyilkos gyógyszerész miatt a férfiaktól is elkezdtem tartani pár napja, aggódom, nehogy a messengeren nekem is régen írógató pasik ilyet tegyenek. Félelmemben töröltem magam a társkeresőről is.
#11 ennek csak azért van jelentősége, mert pl. egyéni vállalkozást a milyenségétől függően, könnyebb lehet elindítani egy kertes házban a rendelkezésre álló tér miatt.
Az, hogy középfokú végzettség valójában üres lózung, semmit nem jelent... Nem mindegy, hogy villanyszerelő, tetőfedő, vagy épp könyvelő valaki.
2021. jún. 29. 11:07
13/16 A kérdező kommentje:
Nincs alaptőkénk saját vállalkozás indításához. Az a baj, h te azt várod h bizonygassak bármit is, de attól h leírom, nem, nem találnak munkát. Több végzettsége is van Apukámnak, amikben nagyon ügyes, viszont félig fizikai jellegű, amit már nem is bírna úgy, mint régen..
Anyukámnak is több végzettsége is van, még pár éve is végzett tanfolyamokat, de azokban a szakmákban gyakorlata nincs
2021. jún. 29. 11:14
14/16 anonim válasza:
Nem bizonygatást várok, hanem érdemi választ, ha már érdemi segítséget akarsz, de úgy látom csak kifogásgyáros vagy te is... Ebben az esetben viszont tényleg ne keress társat...
2021. jún. 29. 11:22
15/16 A kérdező kommentje:
Nem a munkakeresésben kértem segítséget, hanem hogy én mit kezdjek az életemnel. Abban segítek nekik én, és tudom, hogy mit csinálok.
2021. jún. 29. 11:29
16/16 anonim válasza:
Arra is válaszoltunk itt szerintem többen is... de egyik válasz se tetszik, mert nem a saját véleményed hallod más szájából... Innentől kezdve meg felőlem szenvedj tovább, de csináld csendben, ne zavarj vele másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!